Aniversare 1 an

564 de articole dintre care, mesaje, video-uri, melodii, istorioare, gânduri şi multe altele au fost transmise de un an de zile pe blogul episcopului Julio Freitas, de unde au fost traduse şi transmise în toate ţările unde CdAS are un site propiu şi nu în ultimul rând, aceste articole şi mesaje deosebite au ajuns şi în România pe site-ul nostru: www.paginauniversala.ro în spaţiul special amenajat pentru articolele episcopului Julio Freitas

Totul a fost realizat pentru a ajunge până la tine, la inima ta, la mintea şi la duhul tău, dragă cititorule…

Împărtăşirea totuşi, nu a fost doar a episcopului ci a fost şi a uturor celor ce au trimis comentarii pentru fiecare din materiile episcopului Julio. Doar în Portugalia, pe blogul episcopului, s-au înregistrat 1 milion şi 525 de mii de accesări şi 8 mii de comentarii. Datorită acestora din urmă, am ajuns să vă cunoaştem mai bine cu privire la ceea ce gândiţi, ceea ce simţiţi, ceea ce credeţi şi ceea ce sunteţi într-adevăr.

Vă spunem la mulţi ani tuturor cititorilor fideli şi spunem la mulţi ani de asemenea blogului deţinut de către Episcopul Julio, de unde mesajele ajung şi la noi pe site după un proces de traducere, adaptare şi design.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *