APRINDE LAMPA

’’Cine determină cine vei fi nu sunt părinți tăi, profesorii, religia, traumele din trecut sau circumstanțele, ci obiectivele tale atinse.’’

Am fi fost ființe nefericite dacă trebuia să ne supunem persoanelor și circumstanțelor pentru a învinge. Putem determina cum vom fi și viața de care dorim să ne bucurăm,  este de ajuns doar să ieșim din zona acomodării și să luptăm până ne obținem obiectivele.

Cum putem depinde de exemplu, de rude sau de profesori pentru a fi realizați? Niciodată nu vor fi alții care vor avea capacitatea de a ne transforma în ce vrem, va trebui să fim noi care vom aprinde lampa care este în interiorul nostru stinsă. Și ce lampă este aceasta? Lampa autenticității, autostimei, fericirii, voinței, vitejiei și forței care va fi puntea ca să ne atingem obiectivele.

Și religia pe care o practic de copil? Și traumele din trecut, cum le voi depăși? Învinge eul tău, înfruntă fantasmele care te sperie și te fac să te apleci în fața adveristăților, nu sta în așteptarea ajutorului nimănui și stipulează obiectivele.

Nu lăsa ca trecutul să determine prezentul tău; dar vor fi obiectivele tale atinse cele care vor determina cine vei fi în viitor.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *