ARMA SECRETĂ

El ne oferă capacitatea de a deveni invincibili. Cu El, în realitate, avem oportunitatea de a fi mai mult decât învingători…

Ecuația este simplă. În primul rând trebuie să credem în Domnul Iisus cu adevărat, să avem viața noastră în întregime în mâinile Sale, apoi să avem Duhul Sfânt. Atunci, OMUL+ DOMNUL IISUS+ DUHUL SFÂNT= INVINCIBILITATE. Ce se întâmplă este faptul că noi începem să avem o inteligență, înțelepciune, un discernământ și VIZIUNE supranaturale, adică mai presus decât ceilalți.

Cine are Duhul lui Dumnezeu cunoaște Adevărul, adică, este în Domnul Iisus. Trebuie să fie mai mult decât un învingător, pentru că reunește toate condițiile pentru a fi! Dvs ajungeți să reuniți toate condițiile în dvs pentru vă învinge pe dvs și ispitele, problemele, demonii, rezumând, lumea, așa cum a afirmat Iisus: ‘’CINE ESTE NĂSCUT DIN DUMNEZEU ÎNVINGE LUMEA!’’

Totuși, diavolul știind despre asta, ce face? El nu ne poate atinge, pentru că credința noastră este focul care arde constant duhurile rele. Pe de altă parte, credința noastră de asemenea este un foc care bucură constant, Duhul Sfânt.

Gândiți-vă cu mine, dacă fără credință este imposibil să fim pe  placul lui Dumnezeu, atunci este posibil să-l mulțumim pe diavol! Atunci, dacă cu credință sunt pe placul lui Dumnezeu, în acelaș timp îl nemulțuimesc pe diavol! De aceea, dacă diavolul nu poate atinge credința noastră, ce va face el cu aceste persoane care nu cunosc puterea, inteligența, forța, înțelepciunea și viziunea pe care le au pentru a învinge? El încearcă să abată atenția lor și gândurile lor, încearcă să facă ca dvs să vă abateți ochii, viziunea dvs de la Dumnezeu, punând-o în lucrurile fizice, în lucrurile din această lume.

Asta s-a întâmplat cu Samson, bărbatul fizic vorbind, cel mai puternic care a existat pe fața Pământului… totuși, el a comis patru greșeli fatale care au schimbat pentru totdeauna istoria vieții lui!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *