Arzător!

„Când credem arzător în obiectivele noastre, învingem îndoiala şi anxietatea.”

A crede înseamnă a te încrede. În copilărie şi în adolescenţă, omul este prin excelenţă o fiinţă ce se află într-o perioadă a descoperirilor şi are nevoie să-şi atingă ţintele ca să se simtă realizat.

Multe persoane se cred capabile de a realiza lucruri mari, dar, atunci când întâmpină dificultăţi, îndoiala şi anxietatea, pun stăpânire pe interiorul lor. Îndoiala, pentru că, pentru anumite momente renunţă să mai creadă în ceea ce pretinde să obţină, iar anxietatea pentru că se află într-un stadiu psihic labil sau umplut cu teamă, datorită previziunii unei situaţii neplăcute sau chiar periculoase ce este însoţită de simptome somatice de tensiune. Teama este răspunsul unei ameninţări despre care se ia la cunoştinţă; anxietatea este un răspuns al unei ameninţări necunoscute sau cunoscută în puţine detalii, vag…

Când credem fierbinte în obiectivele noastre, nimeni şi nimic nu ne opreşte. Nu lăsăm nici un fel de spaţiu nici pentru îndoială şi nici pentru anxietate. Pentru noi nu este loc decât pentru ţinta pe care vrem să ne-o atingem: obiectivul primordial.

Dragă cititorule, ai exterminat dinauntrul tău îndoiala şi anxietatea…? Ai crezut arzător în obiectivele tale?

Ne vedem la CdAS sau în nori!

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *