Ce vrem să fim?

„Obiectivele pe care le avem în viaţă ne stimulează să trăim mai mult şi mai bine; Ele ne ating în cele mai profunde locuri ale alter-egoului nostru şi aduc la suprafaţă ce avem noi mai bun.”

Încă din copilărie suntem stimulaţi să ne propunem ţinte, obiective şi priorităţi. Chiar dacă încă nici nu ştim să vorbim bine, suntem deja asaltaţi cu întrebări care ne fac să ne gândim la importanţa de a ne defini ca persoane. Să ne cunoaştem şi să mergem către deplina realizare implică să fim capabili de a brăzda obiectivele care ne ating în profunzimea fiinţei noastre şi ne fac să ne simţim valoroşi şi să avem o stimă de sine bine clădită.

Să medităm asupra a ceea ce dorim să devenim implică de asemenea să ne învingem propriile „fantome” şi  cu claritate să identificăm modificările pe care este necesar să le implementăm pentru a ne putea apropia de ţintele pe care ni le-am stabilit.

Când avem o ţintă de atins, învăţăm să dăm tot ce e mai bun din noi în orice lucru pe care îl facem şi să dăm valoare fiecărui pas pe care îl facem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *