Cele 4 arme care nu dau greș

165_pray„Într-un război, nu ajută cu nimic să încerci armele, ci trebuie să le folosești pe cele care știi că funcționează (Sacrificiul, Rugăciunea, Revolta și Postul)”.

„Dar eu nu sunt în război!!!” … ah, noi toți ducem un fel de război. Fie spiritual, financiar, familial, sentimental sau chiar interior.

Da, în fiecare zi sau chiar în cursul vieții noastre, ducem un fel de război, dar întrebarea care se pune este: „ce fel de arme am folosit?”. Sfaturile de la prieteni sau familie? Tratamente care nu produc nici un rezultat?…

Realitatea e că armele pământești, care sunt la dispoziția noastră, sunt limitate sau acționează într-o anumită măsură. Așa că ajungem la ce este mai important, și anume la armele care, în realitate, funcționează atât în situații „simple”, dar și mai „complexe”, atât în situații „ușor” de rezolvat, dar și „imposibile”, și care sunt: Sacrificiul, Rugăciunea, Revolta și Postul.

Pentru cei care nu au încercat aceste arme, asta pare o nebunie, dar, pentru cei care le utilizează frecvent, sunt singurele care se justifică a fi folosite! Se justifică și pentru dumneavoastră?

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *