Credința diavolului (Prima parte)

”AM CREDINȚĂ!”, spun cu voce tare mulți oameni, totuși, dacă doar a avea credință ar fi suficient, care este motivul absenței Puterii Lui Dumnezeu din viața dumneavoastră?

prayUNDE SUNT URMĂTOARELE:

În exterior:
– Sănătatea;
– Viața sentimentală împlinită;
– Familia mântuită;
-Succesul profesional, universitar, antreprenorial…

În interior:
– Bucuria Mântuirii;
– Botezul cu Duhul Sfânt;
– Caracterul impecabil;
– Hotărârea;
– Curaj;
– Siguranța scopului și duhului;
– Echilibrul emoțional?

OBSERVAȚI că persoanele care afirmă răspicat că au credință n-au nici binecuvântările spirituale, nici pe cele materiale. E suficient să observați!

Cuvântul Lui Dumnezeu spune clar că nu este suficient să spunem „am credință”, „cred în Dumnezeu și sunt al Lui”, „primesc această promisiune a Lui Dumnezeu” sau „totul va fi bine!”… trebuie să ACȚIONĂM, pentru că ACȚIUNEA este singura modalitate de combatere a îndoielii, nesiguranței, fricii, pe scurt, a tot ce vrea să distrugă viața noastră, fie fizic, fie spiritual.

Mulți oameni, când aud de credință, o asociază imediat cu o religie sau convingere, mentalitate pe care diavolul vrea s-o creeze în societate. Dar, de ce? Fiindcă, atunci când el va afla că oamenii au descoperit ADEVĂRATA SEMNIFICAȚIE A CREDINȚEI, care n-are a face cu religia, caritatea sau bunele intenții, ci cu ACȚIUNEA, va fi ceva eliberator care îi va împiedica acțiunile, stimulând ACȚIUNEA LUI DUMNEZEU!

Mulți pot spune că n-au sănătate, o familie, studii universitare, locul de muncă visat… dar fapt este că nimeni nu poate spune că n-are credință! Ateu, catolic, satanist, sărac, bogat…

TOȚI AU CREDINȚĂ! Nimeni nu este fără credință, deoarece Dumnezeu a oferit-o tuturor! Acum, mai rămâne să aflăm dacă această Credință VĂ satisface!

Dumnezeu este cu dumneavoastră și eu, la fel!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *