Eu nebun?!!!

Revolta ne face să cunoaştem nebunia credinţei! – Chiar dacă atitudinile celui revoltat sunt o nebunie pentru alţii, pentru el, este convingerea şi siguranţa ce îi vor aduce rezultate. Şi înaintea visului realizat, cine va mai putea să-l numească nebun.

Nebunia credinţei face fiinţa umană să-şi proiecteze ţeluri extrem de uimitoare! Descoperiri unice, experienţe de nedescris, toate astea ne duc la nebunia credinţei! Când eşti absorbit de adevărata credinţă, nu ai îndoieli, temeri sau ezitări. Ai o siguranţă de neclintit, iar rezultatul acesteia va fi în mod clar, unul pozitiv. Este certitudinea sănătoasă ce îţi aduce linişte şi te face să nu mai fi nerăbdător, anxios, eliberându-te de asemenea de orice alt tip de perturbări.

Când eşti în apogeul credinţei, prin câte situaţii nu treci pentru ca această credinţă să-ţi fie pusă la încercare? Câte întâmplări nu succed cu scopul de a zgudui siguranţa existentă în interiorul tău? De exemplu, toate produsele înainte de a intra pe piaţă sunt analizate până în cele mai mici detalii pentru a li se verifica autenticitatea şi calitatea. astfel, nu se va putea spune niciodată că produsul este un fals ori că nu are autenticitate.

Aşa şi credinţa, trebuie pusă la încercare pentru a putea să fim siguri de autenticitatea şi puritatea sa. Dacă credinţa este autentică, cine îndrăzneşte să pună la îndoială rezultatele sale? Asta se întâmplă pentru că înaintea visului realizat nu mai există cuvinte care să mai conteste cea ce are o transparenţă atât de evidentă. Nebun! Dragă cititorule, contra faptelor nu există argumente.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *