Cele 7 vorbe de pe Sinai

El i-a spus aceste cuvinte lui Moise pe Muntele Sinai, dar continuă să ni le spună şi nouă în zilele de azi…

1 – „Acum vino!” Nu te mai uita înapoi, nu fugii de trecutul şi de temerile tale. De mult timp am văzut asuprirea şi marea suferinţă prin care trece poporul Meu. Sub nici o formă asta nu poate rămâne aşa. Eu pot să te ajut doar dacă vi cu mine şi Mi te alături. Te chem din locul în care te aflii, din poziţia pe care o ai, din eşecul şi înfrângerea ta şi te duc într-un loc unde vei fi realizat. Acolo te aşteaptă o altă poziţie şi te vei întâlnii cu o altă situaţie şi anume, poziţia de om realizat şi situaţia de succes. Acum este momentul. Eu sunt Dumnezeul Imediatului! (Ar spune cu alte cuvinte Dumnezeu)

2 – „Scoate-ţi încălţămintea” Nimic nu ar mai putea să stea între Mine şi tine începând de astăzi (nici îndoiala, nici orgoliul, nici încrederea în bunurile materiale, nici teama şi nici nimic altceva) pentru că nimic nu trebuie să te împiedice să iei enrgia de pe altarul Meu, recuperând astfel, acest vis uitat care persistă înauntrul tău! Aceasta este Condiţia Mea, ceea ce Eu am nevoie ca să dezvălui planul pe care Îl am cu tine, cu viitorul tău, pentru familia ta, viaţa ta economică, sănătatea ta, viaţa ta sentimentală şi mai ales cu Mântuirea…

3 – „Eu te trimit” Cu toată energia şi autoritatea Mea, ca să-Mi eliberezi poporul din robia în care se află în Egipt (tot ceea ce te împiedică să urci Muntele Sinai) şi să te uiţi în ochii lui aşa cum nu s-a mai uitat nimeni niciodată, fără teamă, sfială, inferioritate, lipsă de motivare şi îndoială, intrând în provocare şi câştigând-o pentru ca apoi să te desfeţi de visul pe care L-am pus înauntrul tău. Eu vreau să am numai o variantă: cea de a-mi realiza cel mai mare vis şi de a-mi rezolva problema mea imposibilă. Dar tu, va trebui să te încrezi în Mine şi să mergi împotriva distrugătorului de vise care îţi oprimă viaţa.

4 – „Eu voi fi cu tine” Tot ceea ce a fost până acum, nu mai contează, pentru că de astăzi, totul va fi foarte diferit de ceea ce ai trăit în Egipt. Nu-ţi alimenta trecutul, nu te uita la condiţiile tale şi cu atât mai puţin la mărimea necazului prin care treci. Totul este diferit începând de acum şi de aceea, priveşte înainte. Eu îţi spun că Prezenţa Mea va fi cu tine în tot ce vei face cu Energia ce a creeat universul şi cu Puterea Mea. Este de ajuns doar să crezi.

5 – „Te voi învăţa” Visul pe care Ţi-l dau, este cel pe care îl şi realizez. Dacă visul pe care ţi l-am dat, nu s-a împlinit până astăzi, este din cauză că tu ai vrut să faci totul în felul tău. Această atitudine a ta nu face decât să îţi înrăutăţească situaţia şi să te facă să renunţi la visul pe care ţi l-am dat. Te voi învăţa că ceea ce ai în mâini pe Altarul Meu, este un lucru necesar pentru completa realizare a visului pe care l-am pus înauntrul tău. Tu doar trebuie să te încrezi în Mine şi în acest vis pe care-l ai pentru că direcţia spre sacrificiu, ţi-o voi da Eu, dacă vei da pe Altarul Meu, Sacrificiul pe care Eu ţi-l cer. De aceea, Focul Sfânt este pentru toţi cei care cred. Dumnezeu nu ne dă doar visul, dar ne dă şi reţeta spre realizare.

6 – „Eu sunt Cel ce Sunt” Nu mai există loc de prezentare! Viaţa celui ce sacrifică pentru Mine, de asemenea este mai presus de orice cuvânt. Degeaba Îmi cunoaşte poporul Numele, dacă nu îmi cunoaşte Puterea. Acum este momentul soluţiilor şi nu al informaţiilor. De aceea, scăpaţi de tot „bla-bla-bla-ul”, de cunoaşterea unui lucru sau altui lucru. Nu mai vorbi şi începe să acţionezi, pentru că Eu ştiu ce se întâmplă cu tine şi de aceea, Eu M-am pogorât vu un scop. Te aştept fără încălţăminte. Alături de Mine şi ascultând de Cuvântul Meu, vom realiza împreună visele tale.

7 – „Ce ai în mână?” Este tot ceea ce este necesar pentru ca visul tău să fie realizat pe deplin. Foloseşte acest lucru cu Mine. Siguranţa ta, încrederea, sacrificiul şi perseverenţa. Eu nu am nevoie de multe lucruri ci doar de unul singur: de credinţă pură. Ea te face să faci un sacrificiu adevărat şi doar aşa Îţi voi realiza cel mai mare vis pe care-l ai şi-ţi voi rezolva cea mai mare problemă. Tu vi cu ceea ce ai şi în mod neaşteptat, primeşti  mai mult decât speri de la Mine. Totul ţine întotdeauna de tine. Dacă vei face sau nu ceea ce trebuie făcut. Ceea ce Dumnezeu i-a cerut lui Moise să facă era un lucru pentru care oricare altă persoană ar fi fost condamnată la moarte, datorită faptului că i-ar fi fost considerat drept insultă înaintea lui Faraon, care în civilizaţia egipteană era considerat un zeu viu ce exersa putere politică, religioasă, economică şi militară. Moise şi-a pus toată viaţa în dependenţa lui Dumnezeu şi astfel a făcut un adevărat sacrificiu.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *