ÎMBRĂȚIȘAREA care dă VIAȚĂ

Încălzește inima și sufletul, înviorează duhul; calmează neliniștile, încurajează și reanimă… da, există puține lucruri pe care îmbrățișarea unei mame n-o face pentru copilul ei.

abracoAtunci, imaginați-vă cum trebuie să fie Îmbrățișarea Duhului Sfânt! Da, dacă nu știați, și Duhul Sfânt îmbrățișează. Ce fel de ÎMBRĂȚIȘARE e asta? Deși nu implica două brațe fizice, ne înconjoară, ne îngrijește, ne încălzește corpul, sufletul și duhul, ne însuflețește, încurajează și reanimă, ca să înfruntăm viața, obstacolele și problemele pe care le implică ea.

Ce produce ÎMBRĂȚIȘAREA Lui? Într-un singur cuvânt: VIAȚĂ! Dar, ce viață e asta? Nu e aceea oferită de acumularea de bunuri materiale, bani sau recunoaștere. E VIAȚA ADEVĂRATĂ, cea care se naște în interiorul nostru și rămâne, care e intensă, vibrantă și întinerește, ca un izvor debordant și etern:

”Cine crede în Mine, din inima lui vor curge Râuri de Apă Vie, cum zice Scriptura” (Ioan 7.38)

Imaginați-vă Duhul Sfânt în locul unei mame, care vă îmbrățișează, vă vorbește și încălzește interiorul dumneavoastră… pentru că, e ca și cum noi toți am fi copii, creații fără viață care, în contact cu Pieptul Lui, exact în acel moment, am începe să revenim la viață.

Putem afirma că noi toți, care primim această Îmbrățișare a Duhului Sfânt, am fost morți (spiritual), dar acum suntem Vii pentru Dumnezeul și Tatăl nostru! Iar această VIAȚĂ nu e numai în noi, ci are voință proprie, vrea să fie transmisă mai departe, difuzată, răspândită la milioane de oameni care sunt, încă, „morți” și fără nicio posibilitate să revină la viață prin ei înșiși.

Dar dumneavoastră? Vreți să primiți această ÎMBRĂȚIȘARE?

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *