Luați-vă revanșa față de diavol!

trocoExistă oameni care cred că a face Voia Lui Dumnezeu e suficient, dar uită că, ce-L surprinde pe DUMNEZEU, e când facem mai mult decât ce ni s-a poruncit…

„VREAU MAI MULT!!!” – acesta a fost strigătul mut al fostului demoniac din Gadara. El experimentase, deja, suferința extremă de a trăi în cimitire, murdar și nebun, de aceea a vrut să urmeze Persoana care l-a eliberat și l-a readus la viață. Gadareanul, în afară de faptul că era porcar, a fost și un „porc”, de aceea n-a acceptat să continue să trăiască acea viață.

A vrut să renunțe la tot, la familie, la cei dragi, și să plece, pentru că știa că, împreună cu Domnul Iisus, va fi bine oriunde. Fostul demonizat a înțeles că nu mai aparținea nimănui, numai Duhului Sfânt și, dacă Lui Îi pasă de firele de păr care există pe capul nostru, imaginați-vă cât Îi pasă de prezentul sau viitorul nostru!

”Iisus nu i-a dat voie, ci i-a zis: „Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine.” El a plecat şi a început să vestească prin Decapole tot ce-i făcuse Iisus. Şi toţi se minunau” (Marcu 5.19-20).

Domnul Iisus, când a intrat în corabie, l-a găsit pe gadarean, așteptându-L cu nerăbdare. Bărbatul vroia să rămână lângă Iisus, dar El nu i-a permis să-L urmeze, pentru că nu l-a văzut și auzit cu ochii și urechile fizice, ci cu ochii și urechile Duhului.

Din acest motiv, i-a ordonat să meargă la ai lui și să-i anunțe tot ce făcuse pentru el. Cu toate astea, acel fost demonizat a devenit primul misionar al Domnului Iisus de pe fața pământului, pentru că a ales să nu asculte ce-i spuneau vocile din jurul lui, ci din contră, a ales să le dea tuturor oportunitatea Mântuirii.

Domnul Iisus Și-a făcut partea Lui, iar gadareanul și-a făcut-o pe-a lui, căci a făcut mai mult, n-a spus doar rudelor lui, ci a fost în Decapole (zece orașe) și a câștigat suflete, fără precedent. A devenit unul dintre Ucenicii Lui Hristos, slăvind, prin mărturia lui, Numele Dumnezeului Însuși, ceea ce e mult mai mult decât i-a propus Domnul. Adică, și-a luat revanșa față de diavol, demonstrând că este, în totalitate, opusul a ce a fost odată.

Cum să ne luăm revanșa față de diavol?

– Pe cine am făcut să plângă, îl vom face să zâmbească;

– Pe cine am umilit, îl vom lăuda;

– Pe cine am făcut de rușine, îl vom face să fie mândru.

Acesta e adevăratul mod de a arăta că viața dumneavoastră e opusul a ce a fost odată și că, nu numai că sunteți recunoscător Domnului Iisus, ci vreți ca alții să știe și să beneficieze de aceeași oportunitate, adică: SĂ FACEȚI MAI MULT DECÂT VI S-A CERUT!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *