Nu vă lăsați păcălit…

„Să nu credeți sau să nu vă lăsați păcălit că, dacă veți ignora păcatul, îl veți învinge. Numai prin întărirea credinței dumneavoastră, veți putea să învingeți păcatul și, în consecință, lumea”.

naoseiluda„Ochii care nu se văd, se uită…” e un proverb cunoscut, pe care oamenii îl folosesc, ca să explice nevoia de a ignora un anumit lucru, ca să poată, în cele din urmă, să-l uite sau să-l depășească.

Dar, acest proverb se aplică în general?

De exemplu, gândindu-ne la păcat, de câte ori nu suntem ispitiți să păcătuim? De multe ori, cu siguranță, pentru că păcatul presupune o alegere între a face ce e bine și ce e greșit, de aceea, a încerca să-l uităm, ignorând acest subiect, ne va împiedica să păcătuim? Cu siguranță că nu!

Singura modalitate de a învinge păcatul e să întărim antidotul lui, și anume, duhul nostru, prin credință. Da, pentru că păcatul acționează ca o otravă, care invadează corpul nostru, subminându-l, erodându-l și, în cele din urmă, distrugându-l mortal.

De aceea, investiți în Credința dumneavoastră, activând-o, provocând-o, adică întărind sursa puterii de a depăși problemele în această lume, care vă va permite, cu siguranță, să vă protejați intrarea în lumea de dincolo!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *