Piatra din capul unghiului

pedraangularEste piatra de temelie a unui edificiu, cea care îi susține baza și fără de care, întreaga fundație ar fi pusă în pericol.

Într-adevăr, El e Singurul care suportă presiunea, atât spirituală cât și fizică, pentru că, dacă Domnul Iisus n-ar fi PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI, nimic n-ar fi construit, cu atât mai puțin stabilit.

Dar, tocmai pentru că El este PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI, tot ce ați ajuns să fiți, spiritual vorbind, spre exemplu, smerit, ascultător, perseverent, curajos, echilibrat, generos, sincer, va rămâne. Și nu numai asta, dar, în același timp, veți fi și sănătos, prosper, veți avea succes, veți fi celebru, realizat… DE ACEEA, EL E PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI!

FIINDCĂ PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI:

• Susține greutatea ambelor părți, partea din dreapta reprezentând spiritualul, iar partea din stânga, fizicul, materialul.

Ar putea fi altcineva PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI?

De exemplu, dumneavoastră și cu mine n-am putea să fim, fiindcă, în cazul în care am fi, nu am rezista, am fi reduși la cenușă, am fi făcuți bucăți, pentru că nu există perfecțiune în noi.

Totuși, Dumnezeu, în mila și îndurarea Sa infinită, ne dă oportunitatea să-L avem ca PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI, ceea ce este minunat, fiindcă avem, astfel, șansa să ne bazăm viața în El, să ne bucurăm atât de beneficiile spirituale, cât și de cele fizice și materiale.

Domnul Iisus știa, după cum și dumneavoastră știți că, dacă am încerca să fim PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI, am fi distruși, după cum am văzut, din nefericire, oameni sectari, religioși, fanatici, dezechilibrați, care au încercat să fie PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI, au vrut să iasă în evidență, prin intermediul titlurilor, realizărilor, experiențelor, însă au ajuns să se auto-distrugă, iar astăzi sunt făcuți bucăți.

Totuși, celui care Îl menține pe Dumnezeu ca PIATRĂ DIN CAPUL UNGHIULUI, ca bază a STÂNCII, CARE E IISUS, nu-i va fi niciodată rușine, nu va fi niciodată distrus! ASTA E SCRIS! Pentru că nimeni, care va fi edificat pe PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI, nu va fi înșelat, ci prin contrast, va fi surprins, IAR ASTA E MINUNAT!

Când Dumnezeu ne invită să aducem Zeciuiala, să-L avem pe primul loc în viața noastră, de fapt, ne invită să facem din EL PIATRA noastră DIN CAPUL UNGHIULUI, ca să subzistăm și să depășim toate și orice probleme, pe care dumneavoastră și cu mine le înfruntăm!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *