RADIOGRAFIA SUFLETULUI

Cerul albastru, un zbor plăcut, totul decurgea foarte bine și dintr-o dată, multă turbulență, totuși, avionul era pregătit pentru turbulență, de aceea destinația a fost atinsă și fără probleme. Așa este ministerul nostru, uneori există turbulență, dar obiectivul  trebuie să fie mereu atins! Dar, observați că totul e printr-o alegere între a fi tare sau a fi slab. Dacă nu, vedeți:

Cel slab nu acceptă să admită greșelile sale, pentru că îi este teamă de consecințele care pot veni peste el. Dar cel tare, își asumă greșelile, ca să fie corectat și să nu le mai repete și pentru că știe că alte greșeli vor putea și vor fi comise, este mereu gata să învețe.

Când cel tare realizează lucruri noi, are rezultate noi, dar va trebui să fie atent ca să nu comită greșeli care pot compromite onoarea și puritatea bisericii, pentru că greșelile pot fi corectate, dar lipsa de caracter e ireparabilă.

Cel slab se închide în ceea ce este obișnuit să facă și ce știe că nu-i va aduce probleme, de aceea, devine  ‘’apă stătută’’. Cel tare este un izvor de ape vii, este mereu în acțiune, în mișcare și în timpul furtunilor devine mai tare ca niciodată!

Cel slab are o viață ‘’normală’’, pentru că slăbiciunea este a acestei lumi, dar cel tare e extraterestru, nu este din această lume. Obiectivele sale, dorințele, gândurile, scopurile, munca, guvernul, Domnul, Duhul, nimic  nu este din această lume ci dintr-o lume viitoare  și Eternă.

Orgoliul l-a scos pe Lucifer din Eternitate și de asemenea el a fost folosit pentru a-i scoate pe cei mai tari de pe acest Drum, pentru că cei slabi deja sunt sortiți condamnării dacă nu devin tari, odată ce lumea viitoare este cucerită cu năvală (forță).

Totuși, cel slab poate deveni tare, este de ajuns să-și dorească, pentru că Cuvântul lui Dumnezeu spune: ‘’Cel slab să spună: SUNT VITEAZ!’’(Ioel 3:10)

Altarul, pe lângă faptul că este loc de separare, este locul unde:

*Cel slab devine tare

* Păcătosul este iertat

*Cel condamnat e absolvit

* Robul își găsește Domnul lui

* Creatura devine fiu

*Cel infidel devine fidel

* Cel doborât devine învingător

Este locul unde se realizează ‘’examinarea duhului’’, radiografia sufletului și în final, dăruirea totală! Altarul este puntea pe care o avem azi pentru a deveni tari, pentru a ajunge până la Dumnezeu, dar care renunță să existe după moarte, așa cum a constat bogatul, când a cerut ca Lazăr care era în sânul lui Avraam să-i dea puțină apă. De aceea, trebuie să dăm valoare și să profităm de această punte cât timp suntem vii.

Aceasta este adevărata realitate: Cine nu respectă Altarul, nu-L respectă pe Dumnezeu și de aceea, este slab!

Pr. Steves Bravo- Franța

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *