Războinic viteaz revoltat

Legea adevărului era în gura lui şi nu s-a găsit nimic nelegiuit pe buzele lui; a umblat cu Mine în pace şi în neprihănire, şi pe mulţi i-a abătut de la rău. (Maleahi 2:6)

Când se practică Cuvântul lui Dumnezeu, atunci, ceea ce se vorbeşte este adevărat, adică, atunci când se vorbeşte de sănătate, înseamnă că e sănătate, când se vorbeşte despre uniune familială, este uniune familială, când se spne de prosperitate, realizarea totală este indiscutabilă. Visele devin realitate pentru cei care fac un Pact cu Dumnezeu. Bineînţeles că acest proces nu este unul automat, însă, atunci când omul are un Pact cu Dumnezeu, sacrifică.

Cine este revoltat nu vrea doar să ştie ceea ce este scris în Biblie…El vrea să poată spune că asemenea cuvinte sunt realitatea din viaţa lui şi că nu sunt doar nişte promisiuni. Din cauza aceasta ne revoltăm. Avem milioane de dovezi care ne arată că Cuvântul lui Dumnezeu se împlineşte şi asta prin mărturisirile celor ce au acţionat credinţa inteligentă, credinţa manifestată prin revoltă care face să se materializeze cea ce a fost promis de Dumnezeu. Cum putem să acceptăm ca Poporul lui Dumnezeu să aibă o viaţă care să nu fie de acord cu promisiunile divine?

Cine practică această credinţă, dă naştere păcii în inima sa pentru că este sigur în practicarea totală a voinţei lui Dumnezeu. Luaţi aminte, noi vorbim de practicare şi nu doar de a crede în Cuvântului lui Dumnezeu. Ca să înţelegeţi mai bine: „Când nu îmi lipseşte nimic, pot zice: ‘Domnul este pastorul meu şi nu duc lipsă de nimic!’ ; practic voinţa lui Dumnezeu atunci când am pace, bucurie, blândeţe, echilibru emoţional, bunătate…” Trăiesc practicând voinţa lui Dumnezeu căci sunt plin de Duhul Sfânt! Aţi înţeles acum ce înseamnă să trăieşti practicând voinţa lui Dumnezeu? Înseamnă să lupţi continu pentru a lua ceea ce deja îţi aparţine. De multe ori, lucrurile care erau de drept ale tale, ajung să fie în posesia servitorilor răului şi cât timp persoana nu se revoltă împotriva acestei incoerenţe, chiar crezând în Dumnezeu, nu se va bucura de cea ce trebuia să fie al ei.

Persoana revoltată este împăcată doar cu sine însăşi şi cu Dumnezeu, însă, în rest, este în război cu diavolul şi cu infernul. Aceasta este revolta pe care Dumnezeu vrea să o vadă la fiecare creştin. Trebuie să existe un impact în familie, în societate şi chiar în biserică atunci când persoana are un Pact cu Dumnezeu. Acest om este unul care doreşte să câştige suflete pentru Dumnezeu şi asta e doar minimul din ceea ce un creştin adevărat trebuie să facă: să aducă sufletele la Dumnezeu.

Versetul 7 „Căci buzele preotului trebuie să păzească ştiinţa şi din gura lui se aşteaptă învăţătură, pentru că el este un sol al Domnului oştirilor.” (Preotul este cel care oferă sacrificii lui Dumnezeu, iar dacă cineva trebuie să vadă împlinirea Promisiunilor divine, acela este cel care sacrifică pentru Dumnezeu) Din gura lui se aşteaptă învăţătura de către lume căci el este solul lui Dumnezeu. (Persoanele trebuie să ne caute pentru a ne întreba cum  am obţinut o aşa calitate de viaţă care nu se limitează doar la bunuri materiale, dar înglobează: o familie unită, un caracter ireproşabil, o viaţă de invidiat.

Noi suntem războinici viteji şi revoltaţi! Noi vrem ca Promisiunile lu Dumnezeu să se împlinească şi ca vieţile noastre să fie de necontestat. Nu va fi loc pentru tristeţe, pentru singurătate, pentru suferinţă, în viaţa noastră, deoarece, revolta noastră nu ne lasă să încetăm lupta pe care o ducem pentru cucerirea a ceea  ce Dumnezeu ne-a promis. Ca să avem pacea adevărată, trebuie să fim într-un război constant cu infernul şi astfel nu vom avea nimic care să ne acuze. Nu există situaţii bune sau rele care să ne acuze, pentru că victoria celui revoltat este rodul credinţei sale. Cine vrea să fie un mesager al Domnului? Cine vrea să arate prin propia viaţă că Iisus Hristos este Domnul? Să ştiţi că pentru toate lucrurile din această viaţă există un preţ. Pentru fiecare cucerire există o bătălie ce trebuie câştigată, iar cu privire la cucerirea mântuirii, bătălia începe aici pe pământ prin revolta contra iadului.

Nu este de ajuns să spuneţi că doriţi să fiţi mântuiţi. Trebuie să vă revoltaţi să nu acceptaţi infernul şi nici lucrurile sale. Viaţa ta trebuie să fie una puternică şi încă nu e, pentru că tu nu cunoşti ori ignori puterea credinţei inteligente = revolta. Aşa cum am învăţat mai înainte: „Viaţa noastră este aşa cum este duhul nostru!”. Atunci, viaţa unuia care nu este un războinic viteaz revoltat, nu poate fi decât una slabă care nu are nimic de arătat. Asta nu vom accepta niciodată!

Lucrăm zilnic, nimeni nu propovăduieşte Evaghelia mai mult decât noi, îi căutăm pe cei mai suferinzi şi pe cei mai disperaţi. Nimeni nu poate spune că facem vre-o discriminare pentru că la CdAS vin orice fel de oameni din orice pătură socială şi religioasă. Atunci, trebuie să fie o diferenţă în vieţile noastre!

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *