ȘTII CINE EȘTI!

‘’Tu te cunoști doar când te realizezi și această realizare a vieții vine odată cu obiectivele realizate.’’

Omul are nevoie să știe cine este. Zilnic, individul se vede de nenumărate ori în oglindă și imaginea pe care o vizualizează, se identifică cu ceea ce mintea sa a reținut despre aparența sa fizică. Dar, curios este că imediat uită de detaliile pe care le-a observat.

Există altă cunoaștere de importanță extremă, care este ceea ce cunoaștem despre interiorul nostru. Când ființa umană nu se realizează, depărtează de la ea posibilitatea de a conștientiza cine este cu adevărat, conținutul gândurilor și a acțiunilor sale. Există o deconectare individuală, când se folosește pur și simplu ’’pilotul automat’’, care sunt emoțiile și sentimentele de la suprafață, fără să se folosească rațiunea și inteligența pentru a trasa obiectivele care vă vor da adevărata plăcere de a trăi.

Soldatul în ‘’focul’’ luptei depășește toate limitele sale; nu se oferă, nu capitulează, nu lasă armele jos și nu tremură; el este perspicace, știe să detecteze cu claritate dușmanul și să lupte contra lui. Cine își atinge obiectivele este comparat cu un soldat; focurile de armă vor putea veni din multe părți, dar el a învățat să se cunoască pentru că a reușit să-și atingă propozitele.

Te văd la CdA, sau în Nori!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *