REZULTATUL DEPINDE DE ATITUDINE

Feedback-ul va fi pozitiv în cazul în care se utilizează strategia necesară și suficientă pentru a se atinge scopul pretins. Orice rezultat bun sau rău are în spate o atitudine pozitivă sau negativă. Deja ați meditat la faptul că în atletism diferența dintre rapiditatea primului clasificat și a celui de al doilea, este doar de miimi de secunde?

În linia finală a cursei există mereu unul care face diferență, pentru că nu se lasă intimidat de adversarul său, ci ia atitudinea de a alerga mai repede și de a depăși în mod extraordinar limitele sale!

Omul nu poate mereu să aleagă ce se întâmplă în viața lui, dar poate mereu să aleagă ce se întâmplă în interiorul său! Persoanele mai realizate în viață nu au obligatoriu tot ce există mai bun, dar au mereu o postură optimistă în relația cu întâmplările cotidiene.

Întrebați un tehnician de fotbal, dacă înainte de a începe un joc este relevant să învingă atitudinea jucătorilor săi; întrebați un profesor dacă atitudinea optimistă a elevilor are influență asupra succesului probei; interogați un chirurg dacă este dificilă recuperarea unui bolnav cu o gândire negativă?

Drag cititor, o atitudine  greșită poate distruge cele mai bune rezulate și cele mai profunde cunoștințe!

Fiți  prudent în faptele dvs!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *