Un pas distruge și altul…

„E suficient un singur pas de infidelitate, ca totul să fie distrus, dar de asemenea, e suficient un singur pas, ca să fie evitat orice rău”.

setasÎn fiecare zi, în fiecare oră, minut și chiar secundă, ne confruntăm cu alegeri. Însă acestea nu se rezumă doar la acțiuni, decizii sau atitudini importante, deoarece până și gândurile noastre, cu care alegem să ne ocupăm mintea… sunt acolo, deoarece facem o alegere…

Ce ne dictează alegerile noastre?

TOTUL! Ne dictează trecutul, ne condiționează prezentul și ne proiectează viitorul! Cu alte cuvinte, starea în care ne aflăm acum în viață este o manifestare clară sau un rezultat al alegerilor noastre: între a fi curajos și laș… a fi autentic sau mincinos… a fi optimist sau pesimist… a fi împlinit sau frustrat… a fi credincios sau necredincios și așa mai departe.

De aceea, există întotdeauna pași pe care îi facem care ne duc la distrugere sau la (re)construirea vieții noastre. Însă cine ne va spune care este pasul cel mai potrivit? Propria conștiință, atunci când este ghidată în mod corect, de Cuvântul Lui Dumnezeu, care e „busola” noastră, care ne ghidează toți pașii sau alegerile pe care le facem.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *