Vă angajați în obiective?

Vă veți angaja în realizarea obiectivelor?”Întrețineți o loialitate profundă față de obiectivul dumneavoastră, pentru că va sfârși prin a vă da o satisfacție profundă atunci când îl veți atinge.”

Mulți mențin o relație platonică cu obiectivele pe care le au, alții doar le admiră de departe, fără să se angajeze cu adevărat în realizarea lor… foarte puțini au o loialitate profundă față de ele și le urmăresc cu perseverență, până le cuceresc.

De ce se întâmplă asta? Pentru că ei știu că, din momentul în care vor fi loiali față de obiectivele pe care le au, vor fi nevoiți să se angajeze în realizarea lor, să investească în ele și, în cele din urmă, să le cucerească, deoarece nu există nici o cale de mijloc pentru a ajunge aici: ori VĂ ANGAJAȚI SĂ REALIZAȚI OBIECTIVUL PE CARE VI L-AȚI PROPUS, ori  renunțați la el!

Pentru că, așa cum se întâmplă și în cazul relațiilor, atunci când vă angajați într-o relație nouă, aveți și drepturi, și responsabilități. Ce responsabilități? Responsabilitatea de a face ce ține de dumneavoastră și a fi loial, pentru a realiza obiectivul pe care vi l-ați propus în această relație. Ce drepturi? Dreptul de a fi fericit și realizat pe deplin, din momentul în care obiectivul dumneavoastră este atins în totalitate! Și atunci? Vă veți angaja în realizarea obiectivelor?

Episcop Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *