Acțiune socială în Cluj-Napoca

Ca de obicei, lucrarea Locașului Duhului Sfânt își face prezența în diferite orașe unde sunt persoane care au nevoie de o mână întinsă. De data aceasta, ajutorul oferit a venit din mâna voluntariilor din Cluj-Napoca unde s-au strâns alimente neperisabile care au fost oferite la cei care trec prin dificultăți și nu au condiții să se susțină singuri.
Tocmai pentru asta, pe data de 16 Noiembrie, persoanele au venit și au primit mai întâi un cuvânt de speranță și de încurajare, pentru că aceste persoane vin dezamăgite și descurajate crezând că viața lor nu se poate schimba, dar se poate!

La această donație, printre alte persoane, a fost prezentă și o doamnă de 80 de ani, care a spus că trăiește împreună cu fiul și cu nepoții ei, pe care trebuie să-i crească. „Eu nu mănânc foarte mult, pentru mine mi-ar ajunge ceea ce am, dar sunt acolo nepoții mei, cărora trebuie să pregătesc zi-de-zi câte ceva, ca să nu ducă lipsă de nimic.”, a relatat ea.

Dânsa, și multe persoane au primit un pachet cu alimente de bază neperisabile, dar, împreună cu alimentele, care într-o zi se vor termina, a fost oferit și un cuvânt de credință care nu se termină, chiar din contră, provoacă o siguranță că zilele bune vor veni.
În această zi 110 kg de alimente neperisabile au fost donate iar persoanele care au participat au plecat încurajați și binecuvântați.

Dacă dvs doriți să ne sprijiniți, o puteți face, trebuie să apăsați pe link-ul de mai jos: 

Sau puteți face un transfer bancar către următoarele conturi:
Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Raiffeisen Bank – Suc. Pantelimon
Contul în LEI: RO61 RZBR 0000 0600 1754 5819
Contul în EURO: RO03 RZBR 0000 0600 1754 6378
Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Banca Comercială Română
Contul în LEI: RO73 RNCB 0087 1669 4390 0001
Contul în EURO: RO46 RNCB 0087 1669 4390 0002

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *