Locașul Duhului Sfânt în Orfelinate

Cine nu a avut niciodată nevoie de ajutorul cuiva? Fie în micile sau marile dificultăți ale vieții, mereu este necesar ca o persoană să ofere un cuvânt de sprijin pentru a ajuta aproapele să meargă în față.

Din nefericire, acest tip de atitudine de fiecare dată se distanțează mai mult de societate. Nici măcar în propria familie unele persoane nu găsesc sprijin și iubire. Ranchiuna a distrus și a invalidat credința multora, care, fără să își dea seama, provoacă suferința altora. Dar adevărata iubire are puterea de a transforma și de a ridica pe cel ce este căzut, având nevoie doar de un Cuvânt pentru a schimba viața sa. Iubirea este un dar de la Dumnezeu și doar cel care este plin de El reușește nu doar să simtă, ci de asemenea să o practice.

De aceea, milioanele de voluntari de la Locașul Duhului Sfânt împrăștiați prin toată lumea și-au dedicat viața lor pentru a ajuta aproapele. Și Dumnezeu a dat propriei ființe umane această misiune.

Acest mare grup are ca obiectiv să ducă mesajul salvator și transformator al Domnului Iisus pentru cei în suferință, căutând să le ofere o direcție pentru a urma. Mărturisiri ale persoanelor care deja au probat din puterea lui Dumnezeu, ziare, pliante, invitații, printre altele, sunt instrumente folosite ca să se poată ajunge la aceste vieți și să fie salvate de Iubirea lui Dumnezeu.

În orfelinate, obiectivul vizitelor este să proporționeze bucurie în momentele de relaxare pentru ale celor orfani și copii abandonați. În afară de asta, învățături prețioase sunt lăsate pentru ei, ca să fie păstrate în interiorul fiecăruia.

Pe parcursul vizitelor, celor mici li se prezintă piese de teatru, ce învață despre Creație, în care toți se pot distra și învăța puțin despre Cuvântul lui Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *