Ajutor pentru trup și suflet

Grupa de voluntari Inimă De Aur în parteneriat cu Centrul de Ajutor (Catedralei Credinţei) din Bucureşti a ales să-i pese de oamenii săraci din metropolă şi să arate asta printr-o donaţie de alimente de bază şi prin organizarea unei mese cu gustări, care au avut loc sâmbătă, pe 12 octombrie, la ora 10.00, la sediul situat în Şoseaua Fundeni, numărul 11.

cópia de 13

Catedrala Credinței, care aparţine Centrului de Ajutor Spiritual, a fost gazda unui număr de aproximativ 80 de familii care trec, în fiecare zi, prin drama lipsurilor financiare şi materiale, prin drama afundării  în datorii, prin drama neocupării unui loc de muncă. Astfel, toate categoriile de vârstă s-au regăsit printre invitaţii greu încercaţi, de la copii şi tineri, până la adulţi de 30 de ani şi până la septuagenari. Asta, în condiţiile în care numărul şomerilor e, potrivit Agenţiei Naţionale De Ocupare A Forţei de Muncă, de peste 400.000… Iar pensia medie e, conform antena3.ro, printre cele mai mici din Europa, la un nivel de numai 160 Euro.

 Tocmai de aceea, “inimoşii” de la Inimă De Aur au radiat în jurul lor, pe tot parcursul întâlnirii, atenţie, compasiune şi dragoste, pentru ca familiile sărace să se simtă importante şi iubite. Prin grija cu care au fost împachetate alimentele, prin felul în care au fost primite și organizat totul,  ele au simţit că celor de la Centrul de Ajutor, chiar le pasă .

cópia de 6

Părintele Lucian, responsabil de Centrul de Ajutor din România, s-a rugat pentru eliberarea lor din nevoi, le-a oferit un cuvânt de credinţă şi speranţă, ingredientele reuşitei şi evadării din mocirla sărăciei în care se zbat de atâta timp, despre încrederea în planul Lui  pe care îl are pentru toţi, cei care ascultă de El şi fac ce a spus în Cuvântul Său.

cópia de 3

Voluntarii au profittat de acest moment pentru a-i invitat să participe la slujbele care se ţin zilnic la Catedrala Credinței, pentru ca ei să obţină mai mult decât nişte alimente care într-o zi se vor termina, să obţină un “aliment” care nu se va termina niciodată, pentru că e veşnic: prezenţa lui Dumnezeu în viaţa şi situaţia lor. Mulţi au mulţumit celor implicaţi de modul în care a decurs acţiunea socială, mai ales pentru că au venit cu o doză de scepticism care pe parcurs a fost risipită și au primit invitaţia ca pe o soluţie ultimă, au spus că vor reveni în locul unde au fost respectaţi şi apreciaţi pentru ceea ce sunt – suflete unice create cu şi din dragoste de Dumnezeul Creator, pentru a primi ajutorul spiritual de care au atâta nevoie.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

elena Răspunde 28 octombrie 2013 la 18:45

Elena rog pe bunul d-zeu sa imi dea duhu sfint si sa imi dea vedere la ochi si sa imi ia durerea din ochi, si sa pot dormi noaptea.

elena Răspunde 28 octombrie 2013 la 18:47

doresc ca fica mea elena sa ma iubeasca si sa ma cheme la ea.