Ce aveau în comun? Ambii își doreau fericirea interioară

Cunoaște povestea lui Jorge Oliveira și Josebete, care au lăsat în urmă un trecut trist când s-au predat credinței

Oricine se uită la Jorge Oliveira și Josebete nu își poate imagina prin ce au trecut amândoi. În copilărie, Jorge a suferit abuzuri sexuale din partea unuia dintre oamenii în care avea cea mai mare încredere: liderul spiritual al bisericii pe care îl frecventa.

De atunci, a crescut plin de complexe și a ajuns să respingă sentimentele față de femei. „Am început să mă implic cu oameni din lumea LGBT, am mers la petreceri, cluburi de noapte … Am avut o mulțime de relații, dar ceea ce îmi doream cu adevărat era să găsesc pe cineva care să mă facă fericit”, a spus el.

Josebete, pe de altă parte, a fost decepționată în dragoste și a crezut că nu va avea niciodată ocazia de a-și construi o familie. „Mă uitam la alte cupluri și am crezut că nu mi se va întâmpla niciodată; că m-am născut ca să fiu singură ”, comentează.

În ciuda faptului că trăiau în lumi diferite, Jorge și Josebete aveau ceva în comun: voiau să umple golul din sufletul lor.

Și la o emisiune de la Locașul Duhului Sfânt, avocatul și soția sa au înțeles de unde pot obține ajutorul de care aveau nevoie. Și când au primit Duhul Sfânt, au văzut că El este soluția tuturor problemelor care afectează sufletul.

Participă la slujba Școala Credinței Inteligente

Această slujbă este realizată în fiecare miercuri, la Catedrala Credinței din București, sau la cel mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de dvs.