1-a Zi a Postului lui Daniel

Cristoși falși și profeți falși

Căci se vor ridica cristoşi falşi şi profeţi falşi şi vor face semne mari şi minuni, pentru a-i înşela, dacă este posibil, chiar şi pe cei aleşi.

Matei 24.24

Doar botezul cu Duhul Sfânt ne dă condiții ca să nu fim înșelați.

“…pentru a-i înşela, dacă este posibil, chiar şi pe cei aleşi” – adică, cei aleși și pecetluiți cu Duhul Sfânt nu pot fi înșelați datorită Duhul lui Dumnezeu care este în ei.

Dacă dvs sunteți un chemat și un ales al lui Dumnezeu, dar nu ați fost deocamdată pecetluit cu Duhul Sfânt, alergați, sacrificați și puneți toată forța dvs în acest Post al lui Daniel.

Timp de 21 de zile, abțineți-vă de toată și orice informație care să nu fie creștină, inclusiv orice fel de divertisment (sport, telenovele, filme, muzică, internet, conversații pe rețelele sociale) și scufundați mintea dvs 100% în gândurile Cuvântului lui Dumnezeu. Citiți și meditați în cartea din Biblie Faptele Apostolilor, începând de azi, prima zi a Postului.

Conform diavolul vine lucrând în biserici în zilele de astăzi, cu tot felul de doctrine diavolești, vedem că singura formă ca persoana să nu fie înșelată este să fie botezată cu Duhul Sfânt.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți din belșug în numele Domnului Iisus Hristos.

Episcopul Edir Macedo

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *