A 29-a zi a Postului Lui Iisus

Bună ziua, domnule episcop!

Vreau să împărtășesc cu dumneavoastră bucuria mea imensă!templo-de-salomao

Ieri, am fost la Templu! Ah! Ce zi!

Ce mândrie să fac parte din această lucrare!!!

Chiar dacă n-am putut să mă uit în interior, ci am trecut doar prin parcare, pe trotuarul din exterior, a meritat! A meritat întregul sacrificiu de 8 ore pe care l-am petrecut călătorind fără confort!

Lumea spune că suntem nebuni și știți, domnule episcop, eu iubesc această nebunie care îmi aduce atâta pace, care mă face atât de fericită și mândră că fac parte din această lucrare!

Ieșind de acolo, pot să spun că astăzi nu mai sunt la fel, iar ce e mai bun de-abia de acum urmează să vină! Eu știu bine asta…

Mă gândeam ieri, contemplând atâta măreție: „Ce popor puternic este acesta, care poate să ridice o minune ca asta?”. Este atâta putere, că ajunge să-ți provoace teamă! Și asta este ceea ce simte lumea față de noi: TEAMĂ. Pentru că am ajuns unde am vrut, avem ce ne-am dorit și am înfruntat totul, pentru Dumnezeul nostru și scopurile Lui!

Cu această lucrare, s-au generat multe locuri de muncă, încât și cei care sunt din afară au ajuns să beneficieze: este vorba despre compania de turism, despre restaurantul de la marginea drumului, despre compania de aviație și așa mai departe. Lumea ne critică, însă ce s-ar fi întâmplat cu acei oameni, dacă n-ar fi această lucrare?

Aștept cu nerăbdare momentul intrării în Casa Dumnezeului Meu, să pot să mă bucur de atâta măreție!

Sunt sigură că nimeni, niciodată, în nici o perioadă, n-a contemplat ceva atât de magnific ca această lucrare! Nu numai pentru frumusețea ei în sine, ci pentru toate lucrările care se vor manifesta prin ea! Viața mea, domnule episcop, nu va mai fi niciodată la fel, sunt sigură de asta!

Și nu mă tem să repet că sunt foarte mândră că fac parte din această lucrare MINUNATĂ!

Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug.

Andréa Luzia – Brazilia

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *