A 9a Zi a Postului lui Daniel

Atenție la Glasul Duhului

Acest post pare mai sacrificial decât postul obișnuit, când ne abținem de la mâncare. În Postul lui Daniel, propunerea este abținerea de la orice informație lumească.

Timp de 21 de zile, omul va trăi ca și cum ar fi într-un deșert, departe de tot și de toți. Ochii și urechile lui se vor concentra doar pe Gândurile (Cuvântul) lui Dumnezeu.

Acest sacrificiu îi va obliga mintea să fie ATENTĂ DOAR LA GLASUL DUHULUI CELUI PREA ÎNALT.

Vreau să spun: ar impune foame sufletului și duhului belșug de PÂINE cerească.

Îți amintești cuvintele Domnului Iisus când a spus: “Omul nu trăiește numai cu pâine, ci cu ORICE CUVÂNT CARE IESE DIN GURA LUI DUMNEZEU?”

Postul lui Daniel este o șansă pentru cei a căror vieți sunt triste, goale și fără dorința de a trăi.

Un singur CUVÂNT venit de la Tronul Celui Prea Înalt, transformă viața oricărui om, așa cum a transformat apa dintr-o fântână în cel ma bun vin din lume.

Fă o experiență să stai o zi fără nici o informație lumească de la TV, internet, ziare sau radio, fără conversații fără rost, muzică lumească, sport, cinema și orice divertisment pentru suflet…

În același timp, caută să citești mai mult din Biblie, să asculți muzică creștină, să vezi filme biblice. Scufundă-ți gândurile în cele ale lui Dumnezeu și sunt sigur că viața ta nu va mai fi niciodată aceeași!

Fă Postul lui Daniel cel puțin o zi. Dacă reușești, extinde-l pentru încă o zi. Și încă una… Vei observa o mare diferență în interiorul tău.

Vei reuși să percepi Glasul Duhului Sfânt.

Duhul Dumnezeului Viu să fie cu tine și prin tine cu familia ta!

Așa să fie!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *