A treia zi a Postului lui Daniel

De ce nu am primit Duhul Sfânt?

De ce majoritatea creștinilor încă nu au primit Duhul Sfânt dacă El deja a fost trimis? Ce îi împiedică ca să fie pecetluiți cu Duhul Sfânt? Lipsa credinței? A meritelor? Dăruirea totală?

Există mai multe motive.

Eu cred că cel mai mare obstacol ca Duhul Sfânt să se coboare a fost lipsa renunțării totale. Dumnezeu Duhul Sfânt înseamnă revărsarea 100% a Dumnezeului Celui Prea Înalt peste cei care cred. Cine dorește să-L primească trebuie să fie dispus să se dăruiască 100% pentru Fiul Său, Iisus Hristos.

El este TOTUL DE LA DUMNEZEU pentru  TOTUL DE LA CEI CARE CRED.

Din nefericire, nu toți sunt cu adevărat dispuși să renunțe la viața sau păcatele lor. Îl acceptă pe Iisus ca Mântuitor, dar nu-L doresc ca Domn. Doresc să se bucure de viață în mod liber fără nici un angajament serios cu El. Se poate crede în cei care spun că se încred în El, atunci când PRIMESC PECETEA DUHULUI SFÂNT.

PENTRU CĂ CINE CREDE, CHIAR DACĂ SE CĂSĂTOREȘTE ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITĂȚILE FAȚĂ DE DOMNUL IISUS ÎNAINTEA FAMILIEI, LUMII ȘI IADULUI.

Nu există mai mult sau mai puțin. Este da, da sau nu, nu. ORI CREZI, ORI NU CREZI!

Mulți se prefac că Domnul Iisus este Domnul și Mântuitorul vieții lor. Se prefac că Îi sunt credincioși Lui. Se prefac că sunt spirituali. Se prefac că ÎL caută. Se prefac că sunt ai lui Dumnezeu. Se prefac și se prefac…începe anul, se termină anul și ei continuă să se prefacă.

Pe plan politic, se spune: te prefaci că te vei ține de cuvânt și eu mă prefac că te cred. Și fiecare se descurcă cum poate.

Este clar că Duhul Sfânt a lui Dumnezeu nu se preface crede în dăruirea persoanelor.  Dar pentru că cunoaște străfundul interiorul uman, se întristează văzând atât de multă înșelăciune. Pe de altă parte, diavolului îi place. Iar viața persoanei continuă legată pe termen nelimitat. Este în biserică, este zeciuitoare, face juruințe, rugăciuni, plânge, dar nu renunță la libertatea de a păcătui.

Iisus a spus:

”Cine crede în Fiul are viață veșnică, dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viața, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.”

(Ioan 3:36)

OBS: A crede, în biblia originală înseamnă să te dăruiești cu trupul, sufletul și duhul, NECONDIȚIONAT.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *