Adevărați Închinători

“Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când adevăraţii închinători I se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; căci astfel de închinători caută Tatăl.”

Ioan 4.23

Cum să adori pe cineva pe care nu cunoști? Și fiind vorba de a adora Dumnezeul-Duh, este imposibil să fie adorat. Chiar dacă nu ar fi Duh, chiar așa ar fi necesar ca prima dată să fie cunoscut ca după să poată fi adorat. Fiind Duh, singura formă de a-L cunoaște este exprimându-I o extremă dorință și necesitate de a-L cunoaște, așa cum El spune:

“Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta din toată inima.”.

Ieremia 29.13

Este începând de la această sinceră manifestare de a-L cunoaște că Duhul Lui Dumnezeu vine și-L revelă personal pe Domnul Iisus Hristos celor interesați.

Pratica religioasă, studiile biblice, seminarii și teologie nu sunt suficiente pentru a cunoaște și așa pentru a adora pe Dumnezeul-Duh. Este necesar să se caute Dumnezeul Necunoscut din toată inima, cu toate forțele, cu toată înțelepciunea și din toată inima. Și nu este necesar să fiți neapărat într-o biserica sau religie, în orice loc unde ambientul vă permite să îngenuncheați și să-L chemați pe Dumnezeul Necunoscut fără orice întrerupere deja este suficient pentru a primi vizita Lui.

Orientarea lui Iisus

Nu avem nici o condiție de a ajunge înaintea lui Dumnezeu. Ca materie limitată în lumea noastră, cum să ajungem la Cineva care este Duh și Adevăr Infinit? Doar El poate ajunge la noi și să ni Se reveleze. Dar ca asta să fie posibil fiecare trebuie să arate o profundă dorință de a-L cunoaște. Din acest motiv Domnul Iisus Învață pe cei interesați drumul către Tronul Tatălui Lui, spunând:

“Ferice de cei flămânzi şi însetaţi după dreptate,
    căci ei vor fi săturaţi!”

 Matei 5.6

Cum esența lui Dumnezeu este Justiția, doar cei flămânzi și însetați după dreptate sunt în condiții de a fi vizitați de către Duhul lui Dumnezeu pentru a fi prezentați Domnului Iisus Hristos, Dumnezeul-Viu.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *