GLORIA FIILOR

Copiii se nasc din relația conjugală a părinților. Sunt naturali, conform Legii Naturii. Dar, fiii lui Dumnezeu nu se nasc din Legea Naturii. Înainte, se nasc din credința în Domnul Iisus, în cooperare cu Duhul Sfânt.

Nu este suficient să se creadă în Iisus fără să se fi avut vreo experiență cu Duhul Lui.

Spre exemplu, dvs citiți acest text și nu înțelegeți mesajul lui. Acest lucru se întâmplă pentru că înțelegerea lucrurilor spirituale necesită de spiritualitate.

Această spiritualitate doar este posibilă cu interferența Personală a Duhului Sfânt. Dacă nu, nu se va înțelege.

Același lucru se întâmplă la acceptarea Domnului Iisus ca Stăpân și Mântuitor. Dacă nu exista atingerea Duhului Sfânt, nu se poate naște din Dumnezeu.

Nașterea fiului lui Dumnezeu se întâmplă într-o triangulație între om, Domnul Iisus și Duhul Sfânt.

Când persoana ÎL recunoaște pe Domnul Iisus ca Domn al vieții ei și abandonează pentru totdeauna păcatele, atunci este spălată în Sângele pe care El L-a vărsat pe cruce.

Odată purificată, Duhul Sfânt începe să locuiască în interiorul ei, făcând din ea Templul Său. Începând de atunci, ea devine o nouă creatură.

Gânduri, înțelegeri, inimă, viziune, tot, tot, tot se schimbă în interiorul ei. Forma de a gândi, de a fi și de a acționa sunt complet diferite față de cum era înainte.

Complexele de inferioritate, traumele trăite, ranchiuna și sentimentele negative dispar precum fumul, fără să lase urme.

Ea absoarbe caracterul lui Dumnezeu, Imaginea Sa. Devine o nouă femeie sau un nou bărbat.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *