Am fost vindecată!!!

Buna ziua domn episcop!

Vreau să vă mulțumesc pentru ministrarea profeției la slujba de joia trecută, am participat prin video-conferință din biserica mea, în Sao Bernardo do Campo.

Eram bolnavă! Dar nu era cancer sau vreo boală terminală, era în sufletul meu! Luptam pentru a mă vindeca de o relație ce s-a terminat acum un an și jumătate în urmă, dar încă sufeream mult.

Când am auzit că dvs veți realiza slujba Terapia Iubirii, am vorbit cu Dumnezeu: ”Ceea ce episcopul va vorbi, eu voi pune în practică. Nu contează dacă va fi pentru a planta un banan pe Altar, eu voi fi ascultătoare!”

Atunci, Duhul Sfânt a vorbit prin intermediul dvs, exact ceea ce eu nu dăruiam pe Altar, pentru că, trăiam murmurând, spunând că Dumnezeu a uitat de mine; plângeam mereu, ca și cum ar rezolva ceva, și în plus aveam o mare anxietate în interiorul meu.

În această zi de joi, am reușit să sacrific toate acestea, și să cer pace, cum dvs ați spus ca să cerem. Mă simt atât de fericită și cu pace, toată greutatea a dispărut! Nu mai doare în interior, nu mai am motive pentru care să îmi aduc aminte de trecut, nu simt necesitate de nimic, Duhul Sfânt are grijă de tot!

Mulțumesc Doamne!
Mulțumesc Episcop Macedo!
Mulțumesc Biserică Universală!

Știu că nu este o mărturisire spectaculară, precum cumpărarea unei mașini sau vindecarea de o boală teribilă, dar vreau să las aici mărturisirea mea și să spun că secretul este să ascultăm și să punem în practică, pentru a-L cinsti pe Domnul nostru Iisus!

Ana Paula Ribeiro

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *