Am obosit să fiu eu…

Bună ziua, dragă domnule episcop Macedo!

KOC_9158Vă relatez cu mare plăcere o mică parte din povestea mea, înainte de a ajunge la Templul lui Solomon.

Numele meu e Tereza și locuiesc în orașul Realeza din Brazilia. De 40 de ani, sunt evanghelică. Am crescut într-o denominațiune evanghelică foarte tradițională și plină de doctrine. Totuși, timp de 40 de ani, am fost înșelată, pentru că eu credeam că, pentru a fi mântuită, trebuia să am mereu părul lung, să port fuste și alte lucruri absurde, care credeam să sunt de la Dumnezeu.

Eram o persoană foarte tristă, iar în ultimul timp, nimic nu mergea în viața mea. Într-o zi ca asta, eram acasă, când am fost abordată de doi oameni, care evanghelizau. Ei mi-au dat un ziar și m-au invitat să merg la Centrul de Ajutor Spiritual.

La început, am fost reticentă și am spus nu, pentru că aveam biserica mea, ce ignoranță din partea mea! Dar simpatia și afecțiunea acelei femei și acelui bărbat, care mai târziu am aflat că erau preot și soția lui, m-au făcut să mă răzgândesc. Am crezut, realmente, că cei care vorbeau cu mine erau oameni ai Lui Dumnezeu, de aceea am acceptat invitația să merg la Centrul de Ajutor, iar după aceea, nu m-am putut abține să nu merg, cu toate că încă mai mergeam la cealaltă biserică a mea, pentru că acolo aveam o poziție de diaconiță. Dar, în curând, am realizat că acolo nu mai era locul meu, fiindcă nimic nu mai mergea în viața mea, iar după ce am început să frecventez slujbele de la Centrul de Ajutor, totul a început să meargă bine, iar fericirea s-a aprins din nou în inima mea.

Dar, totul s-a schimbat încă o dată, când am fost la Templul lui Solomon. Când am intrat, am simțit multă pace și bucurie, lacrimile se prelingeau pe fața mea, iar când ați început slujba, am fost sigură că, de la această biserică nu voi pleca niciodată. Când m-am întors de acolo, realmente, am lăsat în urmă vechea inimă și doctrinele pe care le urmam. Sunt doar de trei luni la Centrul de Ajutor Spiritual, dar nu voi renunța niciodată la această credință, pentru că văd, în fiecare zi, Puterea Lui Dumnezeu acționând în mod grandios în această lucrare, și voi rămâne aici, pentru tot restul vieții mele.

O îmbrățișare mare, domnule episcop!

Dumnezeu să vă binecuvânteze mult și pe preoții Centrului de Ajutor Spiritual.

Tereza

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *