Autoritate spirituală

Ucenicii nu aveau nici o pregătire spirituală, nici măcar nu erau pecetluiți cu Duhul Sfânt pentru a vindeca bolnavii, pentru a învia morții, pentru a purifica leproșii și pentru a scoate demonii, dar ordinul a fost dat.

Succesul misiunii depindea doar de ascultarea lor față de ordinul dat de Iisus. Ei au crezut și, din acest motiv, au ascultat. Atitudini de ascultare au dat dovadă de credința lor și minunile s-au întâmplat. Se conclude, atunci, că credința este chestiune de ascultare față de Cuvântul lui Dumnezeu.

Persoanele spirituale au conștiința că ministerul credinței nu funcționează de acord cu doctrinele religioase. Nu depinde de deținerea sau nu a cunoștințelor teologice ca lucrarea lui Dumnezeu să se dezvolte. Ci, pur și simplu, de ascultare față de Cuvântul Divin.

Aceasta este condiția de bază pentru manifestarea Puterii lui Dumnezeu. Începând cu practica ordinii Divine, Duhul lui Dumnezeu aduce la existență ceea ce nu există.

Beneficiile credinței nu au nici o legătură cu meritele, timpul de biserică, botezul cu Duhul Sfânt, botezul în apă etc. Are legătură, da, cu ascultarea. Avraam a fost considerat un bărbat pur și just datorită curajului său în a asculta de Dumnezeu.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *