Autoritatea Credinței

În afara faptului că este instrument al Mântuirii eterne, credința inteligentă, rațională sau supranaturală de asemenea este unealtă a autorității spirituale. Popoarele lumii sunt dominate de forțele spirituale ale răului. Nedreptăți sociale, familiale, tragedii și dezastre sunt consecințe ale acestei forțe.

Cu toate acestea, cei născuți din Duhul Sfânt, chiar dacă trăiesc în lume, nu sunt supuși forțelor necurate. Doar dacă nu folosesc autoritatea pe care Dumnezeu le-a dat-o. El i-a dat lui Moise toiagul ca unealtă de autoritate pentru a manifesta glorioasele Sale fapte. Astăzi, El a dat poporului Său toiagul credinței pentru a învinge “Egiptul” din această lume.

Dacă această unealtă nu este folosită împotriva răului, este altă poveste! Dar autoritatea Divină deja a fost oferită urmașilor Săi. Vedeți mesajul Domnului Iisus Hristos urmașilor Săi:

“Iată, v-am dat autoritate să călcaţi peste şerpi, peste scorpioni şi peste toată puterea duşmanului, şi nimic nu vă va răni!” Lcua 10.19

De aceea, drag cititor, dacă dvs sunteți cu adevărat născut din Dumnezeu, atunci există putere în mâinile dvs pentru a neutraliza TOATĂ FORȚA INAMICULUI care vă atacă! Credința este autoritatea și puterea lui Dumnezeu la dispoziția dvs. Folosiți-o!

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *