“Simțeam o prezență ciudată lângă mine”

Încă din copilărie, Fernanda a fost afectată de probleme spirituale, dar numai când l-a văzut pe fiul ei fiind afectat de același rău a luat o decizie de credință

“Copil fiind, vedeam tot felul de lucruri, auzeam voci și simțeam o prezență ciudată lângă mine. Mă trezeam noaptea pentru că mă striga sau respira în urechile mele.

Între timp, fiul meu s-a născut, a crescut și la vârsta de 5 ani am început să-i transmit ce sufeream eu. Când s-a întâmplat acest lucru, am decis să iau măsuri și să caut ajutor, ceea ce niciodată nu făcusem înainte, pentru că la un moment dat m-am închis în mine complet. În plus, în acea perioadă soțul meu a început să aibă crize convulsive, lucru care m-a înspăimântat” spune Fernanda.

Silviu povestește de asemenea suferința prin care a trecut: “ Am început să am crize convulsive în timpul cărora deveneam o altă persoană, făceam spumă la gură și tot corpul era acoperit cu puncte roșii de sânge. Mi s-a dat tratament despre care mi s-a spus că trebuia să-l iau mereu și din șase în șase luni trebuia să fac o electroencefalogramă. Deși medicii au spus că examenele nu arătau nimic, realitatea este că eu continuam să am acele atacuri.”

Eliberarea familiei. “În această situație am ajuns la Catedrala Credinței și mi-a fost foarte greu să pot ajunge la slujbele de vineri pentru că mă simțeam bolnavă, dar nu am renunțat deloc. Pe lângă slujbele de vineri, am început să vin și duminicile și eu împreună cu soțul meu făceam propozite de credință. Treptat, viața noastră s-a schimbat. Eu nu mai vedeam lucruri ciudate și mă simțeam puternică. Fiul nostru nu mai avea vedenii, iar soțului meu i-au dispărut crizele convulsive.

Situația financiară s-a schimbat și azi suntem o familie unită”, mărturisește Fernanda. Și Silviu adaugă: “ Marele adevăr este că azi, viața noastră este diferită, pentru că, atât interiorul cât și exteriorul nostru au trecut printr-o schimbare radicală.”- Fernanda și Silviu R.