Dormeam doar cu mama lângă mine

Pentru majoritatea, începe în copilărie, dar contrar a ceea ce se crede, nu se termină la vârsta adultă, ci dă naștere unei frici terifiante de ceea ceea poate ascunde întunericul…

Mariana Palma, profesor particular, a văzut într-o emisiune tv ce avea nevoie ca să scape de tot ce se întâmpla cu ea. “ Sufeream pentru că nu puteam să dorm noaptea decât dacă mama mea era lângă mine. Îmi era foarte teamă de întuneric, încât nici să mănânc nu puteam. Ieșeam din casă și mă simțeam așa de rău încât nu reușeam să ajung la destinație.

Problema s-a agravat în așa măsură, încât nu-mi mai doream să ies din casă. Când dormeam, mi se părea că cineva mă ține. Din cauza acestor simptome, de multe ori am ajuns la spital. Dar medicii îmi dădeau doar calmante care nu rezolvau nimic, pentru că problema era înăuntrul meu. Din această cauză am decis să merg la catedrala Credinței.

Acolo am ajuns depresivă și am înțeles că nu era normal ce mi se întâmpla. Aceste probleme i se întâmplaseră și mamei mele. Atunci mi-am dat seama că aveam aceeași simptomă. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns aceste probleme, mai eram și foarte îndatorată. Aveam o datorie de 30 de mii de euro care a apărut din cauza unei nedreptăți făcute de oameni care au lucrat cu mine.

Decisă, am fost la Altar, am participat la Focul Sfânt și astfel mi s-a făcut dreptate și am scăpat de datorie, azi dau meditații la mulți copii, sunt binecuvântată, am un psiholog care lucrează împreună cu mine. Am fost eliberată de frica de întuneric, dorm toată noaptea. În prezent, să merg să dorm pentru mine e ceva normal. Am pace, sunt o femeie completă și am fost botezată cu Duhul Sfânt!” încheie Mariana.