De la un fiu distrus la un tată respectat

Învăluit în alcool și droguri de la 15 ani, doar 7 ani mai târziu, Rui a cunoscut-o pe cea care va fi ieșirea din problemele lui. Cu toate acestea, în acea perioadă consecințele negative existau în viața lui

“Viciul mi-a adus eșecuri în relația cu părinții mei, pentru că viața mea boemă mă ținea departe de ei, din moment ce petreceam puțin timp acasă.

Din cauza vieții pe care o duceam, nici pe plan sentimental nu am avut succes, pentru că, deși îmi doream să-mi construiesc o familie, chefurile și viciile făceau imposibil acest lucru. Consumam alcool, droguri, cannabis și mai târziu droguri sintetice.

Viața mea devenise un iad, mai ales în interiorul meu. Păream un tânăr normal, pentru că am lucrat de la o vârstă fragedă, dar în interior eram distrus” rezumă Rui coșmarul trăit.

Obosit de suferință

“Am mers la Catedrala Credinței din cauza atâtor probleme în viața mea și de aceea am decis să aud și să practic totul de la început. Datorită acestei practici, viața mea s-a schimbat. Am scăpat de vicii și de problemele spirituale. Azi totul este diferit! M-am căsătorit cu o femeie a lui Dumnezeu, minunată, și sunt tatăl unei fetițe frumoase. Tot ce era un eșec a devenit o binecuvântare. Am o familie care este o binecuvântare, echilibru și încredere. Recent, am inaugurat o frizerie care se dezvoltă. Știu că Dumnezeu are să-mi dea mai mult, dar, mai presus de toate, siguranța Mântuirii este că Dumnezeu este cu mine”, concluzionează Rui.

Povestea Giselei

Gisela, care este căsătorită cu Rui, are de asemenrea o poveste. “Am cunoscut Catedrala Credinței prin părinții mei, pentru că o frecventez de copil. În adolescență, chiar dacă mergeam la biserică, nu voiam nimic cu Dumnezeu, de aceea eram o tânără depresivă și nu știam ce voiam de la viață. Ajunsesem în punctul de a lucra cu mama mea, pe care o așteptam la poarta de la serviciu, pentru că aveam multe temeri.

Pânâ într-o zi, când m-am revoltat, am luat o decizie și mi-am folosit credința. Azi sunt fericită, căsătorită cu un bărbat al lui Dumnezeu și realizată.