Aveam cancer mamar

După ce i-a fost găsită o tumoare malignă de 2,5 cm, Paula a luptat pentru sănătatea ei și a văzut vindecarea prin puterea sacrificiului.

Înainte să cunoască Catedrala Credinței acum 5 ani, Paula și soțul ei aveau probleme financiare și de sănătate. “Soțul meu era șomer de trei ani și din cauza unei probleme la coloană și la picior despre care medicii au spus că nu se poate vindeca, chiar dacă voia să lucreze nu putea. Eu lucram și susțineam casa. Aveam și o casă de construit și soțul meu nu reușea s-o termine din cauza problemei de sănătate și pentru că era șomer.”

Credință și sacrificiu. “ Eu am fost prima care am ajuns la Catedrala Credinței, din cauza unei probleme de sănătate pe care o aveam, care se numea rozacee, adică pielea mea se făcea în totalitate roșie. După ce eu și soțul meu am participat la slujbe timp de o săptămână, soțul a fost vindecat de durerile la coloană și la picior și eu de problema de sănătate pe care o aveam.

Îmi amintesc că primul sacrificiu pe care soțul meu l-a făcut a fost pentru situația financiară, pentru că el voia să achiziționeze o clădire, dar nu putea, chiar dacă banca îl finanța. Dar, prin sacrificiu, după doi ani el a reușit să achiziționeze clădirea și fără să recurgă la un împrumut bancar.