Baal este intr-un tur mondial. Pentru ce?

Replica unui arc de la un antic templu al lui Baal este ridicată în spații publice în principalele orașe din lume, din aprilie 2016. În Trafalgar Square, Londra, pe parcursul celor trei zile cât a durat Paștele Iudeu; în Florența, Italia, pe parcursul întrunirii mai marilor din G7; în Dubai, pe parcursul întrunirii mai marilor Guvernului Mondial; la Prefectura din New York, anul trecut, și în această lună, în Capitol Mall, în Washington DC. După, va călători în Amsterdam și Siria. De ce?

Centrul de Patrimonii Mondiale afirmă că doar arată puțin din istorie publicului. Atunci, de ce că nu este instalată într-un muzeu? Printre mii de alte artefacte mari ale istoriei, de ce o bucată din templul lui Baal? Și de ce, de o formă misterioasă, rămâne doar pentru câteva zile în unele orașe, înainte să fie demontată, ca și cum societatea istorică nu ar dori ca multe persoane să știe despre asta?

Arcul original din Palmira a fost construit de romani în secolul 2 ca o intrare pentru un mare templu al lui Baal, care deja exista de 3000 de ani în Siria. Templu avea un cuptor puternic, dedesubt de o statuie de bronz cu capul de taur, care îl reprezenta pe dumnezeul Baal. Preoții din templu puneau bebeluși și copii în brațele lor întinse și le dădeau drumul în foc ca sacrificiu uman. Un mare tumult acoperea țipetele. Prostituatele din templu erau folosite ca bărbații sau femeile care căutau ajutorul lui Baal să execute acte lascive cu ele, ca o formă de “adorare”. Era un loc unde se petreceau atrocitățile cele mai hidoase împotriva copiilor inocenți, împotriva a tot ceea ce este bun și drept și împotriva Propiului Dumnezeu. Baal este menționat de 94 de ori în Biblie ca o forță distrugătoare împotriva poporului lui Dumnezeu; el este domnul muștelor, dumnezeul bălegarului, un simbol al propriului Satana.

Și acum o replică a acestei religii demoniace este onorată în toată lumea și este elogiată de istorici ca parte a “moștenirii noastre globale”.

Mulți creștini suspectează că această societate istorică este o deghizare pentru liderii financiari, impresari și politici din toată lumea care sunt adoratori luciferici – sataniști. Bărbați și femei puternici și influenți care se dăruiesc farmecelor și practicilor demoniace pentru a mina valorile creștine în această lume și pentru a promova de o formă agresivă era antihristului. Dacă dvs credeți în învățăturile Cuvântului lui Dumnezeu, știți că următoarea eră a antihristului va fi un timp de mare apostazie, de ură împotriva poporului lui Dumnezeu, când imoralitatea și degradarea a tot ceea ce este pur va fi lăudată și când toată inocența va fi coruptă. Va fi o epoca în care doar cei care se închină antihristului vor fi în poziții de putere.

Atunci, nu este logic ca, în preludiul acestei ere care va veni, persoane influente deja să se dedice la maxim ca aceste lucruri să înceapă să se întâmple? Este suficient să ne uităm la rapidele schimbări din societățile și culturile noastre împrejurul lumii ca să vedem că ceea ce înainte era bine acum este condamnat ca și cum ar fi rău. Și ceea ce mereu a fost considerat rău, sau prejudicial, acum este lăudat ca și cum ar fi ceva nobil. Mințile copiilor sunt îndreptate către doctrine sexuale perverse și principiile creștine sunt denunțate cu ură.

Pentru cei cale căror viață este pe Altarul lui Dumnezeu, acest arc nu este nimic mai mult decât o bucată de piatră. Dar alții văd acest arc ca un portal pentru duhurile întunericului ca să inunde orașele aceste lumi și să asume controlul minților și inimilor, cerând lui Baal să i-a în posesie ținuturile noastre, poporul nostru și copiii noștri. Și Satana răspunde? Este suficient să vă uitați împrejurul dvs! Aceste evenimente se întâmplă sub nasul creștinilor slabi și apatici, care nu știu nimic despre lupta spirituală în care suntem, și chiar și blochează pe cei care au această înțelepciune.

Între timp ce se întâmplă asta, altă replica puternica a unui artefact spiritual face propriul său tur mondial: Chivotul Legământului! Cine dintre noi crede, că prin credință, Dumnezeul nostru poate lua în stăpânire orașe și națiuni întregi pe măsură ce reprezentanta Prezenței Sale intră în fiecare loc? De ce păgânii sunt atât de încrezători în practicile lor rele pe când creștini sunt atât de nechibzuiți? Cine este pregătit să se dea jos de pe zid și să se angajeze în această luptă spirituală, ca niciodată, începând cu propriile sale păcate? Apatia nu este o opțiune. A ajuns la momentul în care să luptăm pentru împărăția lui Dumnezeu este o chestiune de viață sau de moarte.

Îl voi pedepsi pe Bel în Babilon şi îi voi smulge din gură ceea ce a înghiţit. Neamurile nu vor mai curge spre el, şi zidul Babilonului se va prăbuşi.” Ieremia 51.44

A colaborat: Evelyn Higginbotham

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *