Ca un pește afară din apă …

Ceea ce găsim cel mai mult în zile de astăzi, sunt oameni dornici de recunoaștere și apreciere din partea liderilor lor – care sunt oameni.

Adevăratul har al slujitorilor, pe de altă parte, este recunoașterea cerurilor, iar acest lucru vine natural, atunci când Dumnezeu acceptă și iubește „altarul lor și sanctuarul lor”.

”… DOMNUL a făcut ca sărbătorile solemne și sabatele să fie uitate în Sion și a disprețuit, în indignarea mâniei sale, pe împărat și pe preot. DOMNUL a lepădat altarul său, el a detestat sanctuarul său; a dat în mâna dușmanului zidurile palatelor sale; ei au făcut zgomot în casa DOMNULUI, ca în ziua unei sărbători solemne.” Plângerile Lui Ieremia 2:6-7

Aceasta este marea tragedie din viața cuiva care se  credea un slujitor, dar Sanctuarul (slujirea) și Altarul său (ofranda) au fost respinse și urâte de Dumnezeu, pentru că au slujit pe om sau pe ei înșiși, dar nu pe Dumnezeu.

Chiar dacă au fost capabili  în ochii umani, nu au dat roade, pentru că tot ceea ce se face într-un mod relaxat pentru Dumnezeu este blestemat și nu dă roade!

Până când, va veni ziua și momentul când acest „slujitor” se va simți ca un pește afară din apă în mijlocul nostru și va pleca să facă voia proprie!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *