Cadrul Viziunii

quadro_visao_cdaAm ajuns la Centrul de Ajutor Spiritual în anul 1999, fiind, deja convertită, și am început să fiu colaboratoare imediat după aceea.

În orașul în care locuiam, exista un singur nucleu, dar chiar și așa, ascultam ce se spunea despre Terapia Iubirii și îmi amintesc că ascultam Terapia la radio în fiecare sâmbătă, dar în familia mea, numai eu eram convertită și nimeni nu înțelegea nimic.

Numai că, la puțin timp după aceea, m-am mutat în capitală și acolo am continuat să fac același lucru, însă acum se ține slujba la catedrală. Mai mult, Îl slujeam pe Dumnezeu ca și colaboratoare la slujba de la ora 15 și participam la slujba de la ora 19, spunând multe rugăciuni. Am făcut asta timp de mulți ani, dar niciodată n-am încetat să cred că Dumnezeu îmi va răspunde.

M-am convertit, cu adevărat, în 1993, când aveam 18 ani. Am început să particip la Terapia Iubirii în 1999 și m-am căsătorit virgină, în anul 2008. Așadar, am așteptat mulți ani, ca să primesc un răspuns. Însă El mi-a răspuns. Poate vă întrebați de ce a durat atât. De multe ori, L-am întrebat de ce și n-am înțeles motivul pentru care nu-mi răspundea.

Am avut multe întrebări în inima și mintea mea, până într-o zi, când AM ÎNȚELES CĂ TREBUIA SĂ FIU FERICITĂ, SĂ-MI PLACĂ ȘI CHIAR SĂ FIU RECUNOSCĂTOARE CĂ SUNT SINGURĂ. N-a fost ușor să fiu recunoscătoare, a fost un moment de învățare foarte important.

După această înțelegere, I-am cerut Domnului Iisus să scoată din inima, mintea și sufletul meu tot ce învățasem, auzisem și gândisem diferit despre ce ajunsesem să înțeleg. Curând după aceea, am auzit o predică la seria de slujbe pentru oamenii de afaceri:

”… „Scrie prorocia şi sap-o pe table, ca să se poată citi uşor! (Habacuc 2.2)

Mi-a venit o idee, pe care am numit-o „Cadrul Viziunii”. Vă voi spune cum am făcut primul meu Cadru al Viziunii. Amintiți-vă, trebuie să fiți specific. Mi-a luat 30 de zile să fac Cadrul Viziunii. Mi-am idealizat viitorul. Am ales niște imagini specifice – asta se întâmpla în anul 2006. De fiecare dată când decupam imaginile/montam cadrul, eram în rugăciune.

1. Am tăiat mai multe imagini care aveau legătură cu subiectul (dragoste și căsătorie). A fost super! Cred că nu v-ați dat seama: n-am pus imagini de logodnă și nu m-am logodit, dar m-am îndrăgostit și m-am căsătorit;
2. Am tăiat imaginea cu orașul unde vroiam să locuiesc, într-o zonă selectă;
3. Am tăiat imaginea cu firma unde vroiam să lucrez;
4. Am tăiat imaginea cu cadouri și așa mai departe.

Am fixat Cadrul Viziunii în camera mea, iar când mă trezeam, eram fericită cu situația mea. Mă uitam la imagini – la început, n-a fost ușor -, dar după aceea, m-am obișnuit și m-am văzut trăind acele situații.

De fapt, eu am cadrul acasă și astăzi. Din cele 10 imagini pe care le-am pus în Cadrul Viziunii, am avut rezultate cu 7 dintre ele și… vă spun, toate au fost minunate. Mai mult, am făcut alte cadre ale viziunii și am obținut rezultate.

Astăzi sunt căsătorită cu un soț bun, locuiesc în orașul pe care l-am pus în Cadrul Viziunii și lucrez pentru firma la care am vrut să lucrez și pot să spun un singur lucru: e un loc de muncă excelent.

Rosangela

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *