Care este biserica ta?

Împărăția lui Dumnezeu este formată din ordine și disciplină. Ca și corp al Domnului Iisus, Biserica (Împărăția lui Dumnezeu pe Pământ) este formată de cei născuți din Duhul Sfânt, încadrați în diverse denominații evanghelice.

Acest corp perfect funcționează de o formă armonioasă și rigoroasă de acord cu Capul. În el nu există lipsă de disciplină, rebeliune, nesupunere, insulte sau lucruri asemănătoare. Înainte de toate, fiecare membru funcționează în sintonie cu celălalt în supunere și iubire.

Toți lucrează pentru o singură cauză: dezvoltarea Împărăției lui Dumnezeu pe pământ.

Afirmând că porțile infernului nu vor birui împotriva Bisericii Sale, Domnul Iisus se referea la Biserica Spirituală.

Ea este total diferită de biserica instituțională (biserica denominațională).

Biserica Spirituală îl slujește pe Cap – Domnul Iisus Hristos – pe când cea instituțională lucrează pentru propria cauză.

Sunt multe conflicetele de interes între membrii bisericilor instituționale. Fiecare trage carbunii aprinși către propriul grătar. Și carnea predomină liberă.

Disensiuni, facțiuni, defaimări, calomnii și minciuni fac parte din cadrul trist al diferitelor comunități numite creștine. Și acest lucru doar se întâmplă pentru că membrii lor niciodată nu s-au născut din nou. Și nu s-au născut din nou pentru că nu au murit pentru lume…

“Adevărat, adevărat vă spun că, dacă bobul de grâu care cade în pământ nu moare, rămâne singur, dar dacă moare, aduce mult rod.”

Ioan 12.24

Și cel mai rău este că acești născuți din carne îngreunează intrarea celor care vor să intre în Împărăția Cerurilor (Biserica Spirituală).

Folosesc Biblia și Numele lui Iisus cu libertate…

Toată grija cu drojdia acestora și, minim, obligația în apărarea Mântuirii eterne.

Ca Domnul Iisus să vă binecuvânteze.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *