Credința și Justiția

A trăi în Credință înseamnă a trăi în justiție. Nu se poate avea credință în Adevăr și să se umble cu Minciuna. Nu se poate crede în Cuvântul lui Dumnezeu și să se facă ceea ce diavolul vrea. Doar dacă aceea credință este religioasă, emotivă sau senzaționalistă.

Dar când credința este sprijinită în Cuvântul Înțelepciunii lui Dumnezeu este practicată de o formă inteligentă, atunci este imposibil ca și credința să dea greș.

Domnul Iisus Hristos este Autorul și Consumatorul Credinței Inteligente, adică, EL este Începutul și Sfârșitul Credinței. De aceea credința și justiția sunt inseparabile, merg împreună. Credința tipificând omul cu imaginea lui Dumnezeu, și Justiția, Dumnezeul Sfânt al Sfinților.

Și nu este exact asta ceea ce DOMNUL învață când spune:

“… însă cel drept va trăi prin credinţă lui.” Habacuc 2.4

“Însă cel drept al Meu va trăi prin credinţă. Sufletul Meu nu găseşte plăcere în cel care dă înapoi.“

Evrei 10.38

Asta arată căsătoria eternă a credinței cu justiția. Credința îl justifică pe păcătos.

A trăi prin credință înseamnă a trăi prin ceea ce este drept, integru, corect, de lăudat și pe plac înaintea Sfântului Dumnezeu Drept. Dumnezeu este Justiție și ne-a împrumutat Credința exact ca noi să trăim o viață dreaptă și în comuniune cu El. Adică, din credință în credință sau din dreptate în dreptate. Acesta este tipul de credință care este pe placul lui Dumnezeu.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *