Cele două izvoare

Sunt două izvoare de putere în această lume: cel a Binelui și cel al răului. Izvorul binelui izvorăște viață prin intermediul Duhului lui Dumnezeu, și cel al răului izvorăște moarte prin intermediul duhului întunericului.

Cele două izvoare sunt forțe spirituale ce acționează în această lume prin intermediul instrumentelor umane. Duhul necesită de corp pentru a se manifesta pe această lume. Atât Duhul Binelui cât și cel al răului, au nevoie de corp omenesc pentru a se manifesta.

Pe când Duhul lui Dumnezeu caută persoane de caracter pentru a semăna binele între națiuni, duhul răului caută persoane fără caracter pentru a le folosi ca și pedofili, asasini, violatori, corupți, în fine, răufăcători pentru a semăna răul între națiuni. Obiectivul lui este să facă națiunile să nu mai creadă în existența Dumnezeului Drept, Sfânt și Milos.

Chestiunea este: de ce forțele rele acționează în lume mai mult decât cele bune? Deoarece lucrătorii răului nu se interesează cu viitorul sufletului lor. În afara faptului că sunt majoritatea din lume.

Pe când lucrătorii Binelui, instrumente ale Duhului Binelui, sunt puțini. De asemenea puțin sunt cei aleși și cei mântuiți. Deoarece puțini au ales compromisul cu Calea, cu Adevărul și cu Viața eternă.

Cu cine aveți un compromis?

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *