Convertirea unei musulmance

Numele meu este Dallia şi m-am născut în  Algeria. Sunt fiică de părinţi cu o religie islamică înrăită. Tatăl meu este un „Co-Imam” al unei moschei. (preot al religiei islamice)De la 13 ani am purtat măhrama – până la vârsta de 33. La  17 ani, am venit în Franţa să-mi întemeiez propria familie. La 19 ani, m-am căsătorit cu un sirian foarte îndoctrinat. Trebuia să-l venerez şi să îi fiu în supunere totală.

Mă bătea mereu… Odată, m-a bătut atât de rău încât mi-a provocat o leziune la cap ce a culminat cu o hemoragie puternică. Copiilor mei le era foarte frică. Fiul meu cel mare a chemat salvarea ca să mă ajute, dar soţul m-a încuiat în cameră. Medicul a cerut intervenţia poliţiei, care în cele din urmă a reuşit să mă scoată de acolo şi să mă ducă la spital.

A încercat să mă omoare de două ori, deoarece eu am descoperit că mă trăda şi astfel, aveam dreptul să intentez un proces de divorţ. A luat cu el 3 dintre cei patru copii ai mei cu el în Damasc, Siria. Am cerut ajutorul poliţiei şi al intervenţiilor „SOS – femei maltratate”, dar cum divorţul încă nu se pronunţase, nimeni nu putea să intervină. Prin intermediul evanghelizării, am descoperit Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu ce mi-a arătat că femeia trebuie să fie iubită şi respectată.

Eram în sfârşit liberă să-mi ofer viaţ lui Dumnezeu. Dar din cauză că mă convertisem, am fost părăsită de întreaga mea familie. Cele două surori ale mele care locuiesc şi ele în Franţa, nici nu mă mai lăsau să le vizitez pentru că acum pentru ele eu sunt o „necurată” şi astfel nu vorbeam cu ele decât la poartă pentru a nu le „spurca” locuinţa.

Dacă eu mi-aş dezvălui numele de familie, nu m-aş mai putea întoarce în Algeria, în Siria şi nici în vre-o altă ţară musulmană unde aş primii represalii puternice. Cunosc persoane care au fost arse sau care li s-a tăiat limba din cauza credinţei.

De când am ajuns la CdAS Marsilia, am obţinut multe cuceriri ca urmare a participării mele la seriile de rugăciuni, la sacrificii şi la Campania Focul Sfânt din Israel:

În Sănătate – am fost vindecată de durerea de cap ce mă chinuia de mult timp şi de asemenea, fiul meu a fost vindecat de cefalee cu care suferea de la vărsta de 7 ani.

În Familie – fiul meu care era dependent de droguri (marijuana) a scăpat de acest viciu atât de periculos. De asemenea, după 10 ani de luptă, a fost pronunţat şi divorţul meu.

Spiritual – În această Campanie a Postului lui Daniel pentru primirea Duhului Sfânt, eram foarte determinată să-L primesc. Făceam tot posibilul ca să ajung cât mai des la biserică. A fost o revelaţie care m-a întărit să renunţ la o mulţime de lucruri din viaţa mea.

Într-o moapte, m-am trezit la 3:30 cu o pace pe care n-am mai simţit-o niciodată. Atunci am ştiut că trebuie să-mi iert familia pentru cele întâmplate în copilăria mea.

Am adormit cu decizia de a sta cât mai departe deorice lucru care mi-ar putea perturba rugăciunea de căutare a Duhului Sfânt.

M-am botezat ca să încep cu adevărat o viaţă cu Domnul Iisus.

Din duminica 17 aprilie, sunt o altă persoană. Am pace, credinţă, forţă şi curaj ca să trăiesc.

Duhul Sfânt este cu mine. Ah ce zi!

 

 

 

 

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *