Credința nu plânge

Chiar așa! adevărata credință, credința inteligentă nu plânge, nu se plânge nici nu se emoționează. Este dură și rezistentă precum oțelul, dar, dreaptă precum Justiția. Doar această credință este pe placul Dumnezeului Cel Preaînalt. Ea nu se lasă iluzionată de impulsurile unei inimi emotive. Pentru a o vedea realizând miracole, cei care cred sunt obligați să o acționeze, să ia atitudini de curaj care, la ochii lumii, sunt nebunii.

Domnul a dar exemplu despre asta când A VORBIT cu un smochin, în prezența ucenicilor.

Domnul Iisus este Autorul și Consumatorul Credinței, ceea ce înseamnă că El a creat-o ca un instrument de comunicare a creaturii umane cu El. Este imposibil ca cineva să se apropie de EL fără credință. Ca un pod invizibil, ea ne conduce la Tronul Său de Justiție care ne justifică.

Cum se poate obține?

Prin simplul fapt de a asculta și de a medita în învățăturile biblice, deja este posibil să se primească Duhul Cuvântului, care este Duhul Credinței.

“Astfel, credinţa vine prin auzire, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Cristos.”

Romani 10.17

Domnul Iisus este Cuvântul Materializat și Duhul Său este Duhul Credinței. Când se ascultă Cuvântul cu smerenie, imediat Duhul Credinței intră în acțiune și face să se nască credința care este o nebunie pentru cei ce se pierd.

“Credinţa este o încredere în lucrurile nădăjduite, o certitudine cu privire la lucrurile nevăzute.”

Evrei 11.1

De aceea, precum Puterea lui Dumnezeu împrumutată celor mici și smeriți de inimă, Credința este o REVELAȚIE pentru cei ce au foame de justiție.

Matei 11.25

Episcopul Edir Macedo

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *