Din latrina Răului la Templul Duhului

woman-706x432La 12 ani, L-am acceptat pe Iisus într-o biserică din Rio de janeiro.

La 13 ani, fratele meu care mă ducea l-a biserică s-a căsătorit și nu am mai putut s-o frecventez, pentru că părinții mei se mutau și eu nu aveam autonome.

La 15 ani eram dependentă de filmele pornografice. Găsisem casetele tatălui meu care călătorea și le aducea, era ceva nesănătos. Am început să caut informații ca să fiu ca acele femei.

La 16 ani am sedus un copil, un băiat de 9 ani.

La 19 ani m-am îndrăgostit și m-am căsătorit la 21 de ani cu primul meu iubit. M-am despărțit la 6 luni după aceea, descoperind că mă înșela.

La 22 de ani umblam cu bărbați căsătoriți (totul pe ascuns și discret).

La 22 de ani l-am întâlnit pe tatăl fiicei mele și am avut o relație de 2 ani (locuind împreună), am rămas însărcinată și relația s-a terminat. Am încercat din nou, dar după 6 luni ne-am despărțit. Apoi, am prostituat cu africani.

La 26 de ani l-am cunoscut pe tatăl fiului meu, ne-am căsătorit cu acte, cu rochie de mireasă și tot. Au început agresiunile și viciile. Ne-am despărțit într-un alt stat și el m-a abandonat, luându-mi mașina și alte lucruri. După aceea, m-am lăsat condusă de ideea că nu eram bună să mă căsătoresc.

Am prostituat din nou, până când, după un avort aproape am murit. Nu am fost de acord niciodată cu avortul, dar bărbatul m-a mințind că nu putea avea copii. Dar nu m-am oprit. Am cunoscut un fost preot  care se folosea doar de mine. După această relație, am început să aud voci, să am vedenii, sindromul de panică și să fiu tulburată de gândurile de sinucidere.

În toate relațiile, în momentul actului sexual capul mi se învârtea foarte repede și nu mai eram aceeași persoană. După ce terminam, făceam crize de plâns și aveam un gol imens.

Azi  înțeleg că eram sclavizată de o entitate, pentru că am trecut printr-un proces de eliberare în fiecare vineri la Templul lui Solomon, participând la propozitul cu trandafirul. Acolo preotul explica, dar pentru că eu nu intrasem niciodată într-un astfel de loc nu înțelegeam, dar am învățat. Când s-a terminat campania, am început să merg la Centrul de Ajutor mai apropiat de casa mea. Am ascultat în totul și m-am  încredințat lui Iisus cu adevărat. M-am botezat la Templu, este ceva foarte puternic.

Prima campanie “Focul Sfânt” a fost pentru viața mea spirituală. Am trecut prin Altar, preotul mi-a atins capul și copiii și în acel moment i-am sfințit și le-am încredințat viețile Domnului Iisus. După aceea, prin credință, fără să lipsesc, a venit botezul cu Duhul Sfânt.

Am început să am iubire pentru suflete. Am intrat în Grupa de Evanghelizare, apoi în grupul Godllywood în care Dumnezeu m-a modelat și L-am lăsat să-mi reconstruiască viața.

Lucrez de 19 ani în contabilitate, dar mi-am dat demisia de la o firmă  care voiau să fur bancnote și nu am acceptat. Am înfruntat totul, prietenii s-au îndepărtat, familia, bărbații…

M-am scufundat în Râurile de Apă Vie despre care ascultam vorbindu-se în Altar. Azi râd! Copiii mei evanghelizează împreună cu mine, fiica mea este la grupul “Puterea Tinerilor” și în același duh, fiul meu la Școala Biblică.

Trec prin lupte, dar când mă uit, vine o campanie,  vin răspunsuri la rugăciuni și posturi și Puterea Celui Prea Înalt mă apără.

Prietenii mei mă laudă, foștii soți la fel și chiar pe bărbatul care m-a făcut să avortez l-am iertat și mi-am cerut iertare de la toți.  Trăiesc în pace cu copiii mei.

Azi fac doi ani de când am trecut prin ușile Templului și sunt o altă femeie, creată de mâinile lui Dumnezeu.

De la prostituată la slujitoare a lui Dumnezeu. În ultimele 20 de zile am adus la biserică 21 de suflete și ele continuă să vină, toate rezultate de la evanghelizarea în comunitatea unde locuiesc.

Azi dorința mea, pe lângă Mântuirea mea, este să fiu misionară în locuri unde Dumnezeu mă va trimite, pentru că viața mea este fericită când câștig suflete pentru Dumnezeu. Așa sunt fericită!!!

Sunt foarte fericită unde El vrea să mă pună și să mă folosească.

Marcia Martiniano

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *