Disciplina în Împărăția lui Dumnezeu

Împărăția lui Dumnezeu este făcută dintr-o disciplină perfectă. Biserica, ca și Corpul Domnului Iisus Hristos, fiind El Capul, este formată din cei născuți din Duhul lui Dumnezeu. Acest corp este armonios pentru că funcționează cu perfecțiune. În el este disciplină ordonată de către definirea fiecărui membru. Fiecare, extrem de important, ocupând locul său, funcționând de o formă armonioasă în acord deplin cu Capul. Este Împărăția lui Dumnezeu.

Adevărata Biserică Spirituală, nu cele instituționale, funcționează de o formă similară corpului omenesc. Când alimentul este dus la gură, dinții fac lucrarea de masticare, enzime sunt produse în stomac, pregătindu-l pentru a primi alimentul. După ce a făcut munca sa în lucrarea digestiei, mâncare este condusă la intestin, unde organismul reține ceea ce are nevoie și duce în sânge, și ceea ce nu este de folos este eliminat. Totul funcționează cu cea mai mare perfecțiune.

Totuși, când se ingerează un aliment stricat care face rău sănătății, de multe ori, persoana are dureri de cap și vomă. Este corpul respingând acel aliment pentru că este străin pentru el.

Aşa este Biserica Domnului Iisus. În ea de asemenea există disciplină. Când cineva din instituția biserică nu trăiește în această armonie, compromite starea bună a corpului. În principal când are în interiorul său o revoltă, un sentiment rău, fie ranchiună, fie amărăciune, pentru că presupune că a fost “nedreptățit”. Mai devreme sau mai târziu, el va fi dat afară de propriul corp. Când disciplina este întreruptă, suferă tot corpul. Din acest motiv, disciplina armonioasă înăuntrul bisericii este de o importanță fundamentală pentru noi.

Când vorbim despre Biserica Domnului Iisus ne referim la Corpul lui Iisus. Corpul Domnului este disciplinat și lucrează în armonie. Când un organ spune amin, toate sunt de acord. Nu există distingere, toate sunt importante pentru că fac parte din Corp.

Fiecare ocupă un spațiu în acest Corp. Și dacă în mijlocul lui este un element nociv acestei armonii, care cauzează tulburare, este marcat ca un element divizor, care aduce amărăciune și împrăștie la alții. Și pentru a restaura această armonie, el trebuie să fie exclus fiind un corp străin. El nu poate să rămână pentru că va face rău întregului corp. Inclusiv Capul, care este Domnul Iisus, de asemenea simte când are în înăuntrul Său, Corpului Său, un element care face rău.

Așa este Biserica. Nu poate exista considerație când un corp străin compromite Corpul lui Hristos. Putem considera un corp, care este nociv perfectei funcționări a Corpului, pentru că are o familie,pentru că are mulți ani de biserică, etc.? Obligația noastră este să excludem acest rău și să îl denunțăm superiorilor pentru a fi luate măsuri. Acest lucru este nedreptate?

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *