Doi Stăpâni

doicaminhos-706x432“Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni: căci ori îl va urî pe unul şi-l va iubi pe celălalt, ori îi va fi devotat unuia şi-l va dispreţui pe celălalt. Nu puteţi sluji şi lui Dumnezeu, şi lui Mamona.”

Matei 6:24

“Nici un slujitor nu poate sluji la doi stăpâni: căci ori îl va urî pe unul şi-l va iubi pe celălalt, ori îi va fi devotat unuia, şi-l va dispreţui pe celălalt. Nu puteţi sluji şi lui Dumnezeu, şi Bogăţiei!“

Luca 16:13

Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni, acesta este principiul Credinței îndrăznețe. Credință care nu vede, nu atinge și nu simte. Aceasta este Credința Inteligentă bazată doar pe Cuvântul lui Dumnezeu care determină să-L urmezi și să-L slujești pe Singurul Dumnezeu Atotputernic.

Învățătura Domnului Iisus punctează doi, doar doi stăpâni în această lume: STĂPÂNUL Binelui și stăpânul răului. Stăpânul binelui a murit ca să ne mântuiască. Cine îl urmează și Îl slujește va fi mântuit. Stăpânul răului, Mamona, reprezintă Satana care a venit să fure, să înjunghie și să prăpădească.

Domnul Credinței arată clar că nu ai cum să eviți să slujești STĂPÂNULUI Binelui sau stăpânului Răului;

Arată clar că ori î va iubi pe unul și îl va urî pe celălalt, sau va fi devotat unuia și îl va disprețui pe celălalt;

Arată clar că este imposibil să fii neutru, între a sluji unui stăpân sau altuia.

Adică, ființa umană nu are cum să se eschiveze, să fie în afară. Nu există stâlp de mijloc. Sau Binele sau Răul. Decizia ta să fie: DA, DA; NU,NU!

Este probabil că în această lume există o punte între Bine și Rău. Unii luptă să iasă din partea stăpânului Răului în partea Stăpânului Binelui, așa cum alții merg în sens contrar. Îl lasă pe Stăpânul Binelui și îl urmează pe stăpânul răului. Totuși, cât timp nu ajung în partea Stăpânului Binelui, încă stau de partea Răului. Dacă mor pe drum, ce se va întâmpla cu sufletele lor?

Dar, cine are urechi să audă ce spune Duhul Stăpânului Binelui: HOTĂRĂȘTE-TE AZI, ACUM! Nu lăsa pe mai târziu ce trebuie să faci ACUM.

Dacă lași pe mai târziu să decizi, poate să fie prea târziu.

Cine-L slujește pe Domnul Iisus nu are cum să-i slujească diavolului; și cine NU ÎL SLUJEȘTE PE DOMNUL IISUS, cu siguranță este angajatul Satanei.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *