Duhul păcatului

”Sufletul care păcătuiește, acela va muri…” Ezechiel 18:20

Păcatul este un duh. La fel cum există duhul de boală, duhul de viciu, de asasinat, duhul de pedofilie, de minciună, de prostituție, duhul de înșelăciune, de corupție, de furt, etc. Orice păcat poartă cu el un duh rău.

Obiectivul lui este de a sprijini nedreptatea, dezordinea și răzvrătirea contra Împărăției Dreptății- Împărăția lui Dumnezeu. În plus, să conducă sufletul omului la iad-Sediul central al Imperiului Nedreptății și sursa duhurilor rele. În acest loc vor merge toți cei care mor în nedreptate.

“Dacă faci bine, nu vei fi acceptat? Iar dacă nu faci bine, păcatul pândește la ușă. Și dorința lui se ține de tine, dar tu să stăpânești peste el.” Geneza 4:7

Cu alte cuvinte, Dumnezeu i-a spus lui Cain: ”Dacă faci ce este bine, te voi accepta, dar dacă faci ce este rău, păcatul este la ușa sufletului tău și în el va fi dorința păcatului, dar ție îți revine să-l domini.”

Când DOMNUL a spus că păcatul “pândește la ușă” confirmă existența entității spirituale rele capabile să dea naștere păcatului care conduce la moarte. Dar dacă omul are duhul lui Dumnezeu, duhul păcatului nu îl stăpînește pe om: ”Fiindcă păcatul (duhul păcatului) nu va avea domnie asupra voastră; fiindcă nu sunteți sub lege, ci sub har.” Romani 6:14

Ca duh rău, păcatul vorbește, ne învață, ne inspiră și suflă gândurile lui de îndoială, cu scopul de a influența alegerea greșită a celor naivi și imprudenți. Omul care îl ascultă, devine automat robul lui și cu cât păcătuiește mai mult, cu atât mai înrobit este.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *