Dumnezeu suferă, știți asta?

infernoAuzind aceste cuvinte, aproape am plâns. Cum să nu plâng?

Adevărul e că n-am știut, nici nu mi-am imaginat, dar în acel moment m-am simțit foarte egoistă. M-am întristat numai la gândul că părinții mei plâng din cauza mea. Acum, imaginați-vă cum ar fi ca Dumnezeu să facă asta, Tatăl nostru.

Imaginați-vă că Dumnezeu geme de durere din cauza celui care aude Cuvântul, știe Adevărul, dar încă nu este fiul Lui. Există persoane care sunt la Centrul de Ajutor de ani de zile, dar nu sunt botezate cu Duhul Sfânt. Ce le lipsește, ca să-și încredințeze viața Lui Dumnezeu? Binecuvântările imposibil de realizat n-au fost suficiente, ca să-şi încredinţeze viaţa în totalitate?

Asta, de asemenea, mă face să mă gândesc la sufletele care nu sunt la Centrul de Ajutor. Dumnezeu suferă şi pentru ele.
Dovada că Dumnezeu suferă?
”Fiule, fii înţelept şi înveseleşte-mi inima, şi atunci voi putea răspunde celui ce mă batjocoreşte” (Proverbe 27:11)

Trebuie să înveselim inima Lui Dumnezeu, pentru că, la fel ca orice tată, El suferă pentru acei copii care nu sunt cu El. Dumnezeu e conștient de TOT! El aude plânsetele sufletelor care sunt în iad. Nici nu-mi pot imagina suferința pe care o vede Dumnezeu.

Adevărul e că, dacă ne gândim în termeni numerici, diavolul câștigă bătălia. Iar asta e foarte trist!

Este scris că mulți sunt chemați, dar puțini aleși (Matei 22:14). Iar cei care nu sunt chemați reprezintă majoritatea! Acum, gândiți-vă la sufletele care nici nu știu de Iisus. Există oameni care acum sunt în iad, fiindcă n-au știut de Iisus.

Datoria noastră, ca și copii ai Lui Dumnezeu, nu e doar să mergem la Centrul de Ajutor Spiritual și să dăm ofrande. Sigur că asta face parte din datoria noastră, dar nu e cel mai important lucru pentru Dumnezeu. Cel mai important e să predicăm Vestea cea Bună tuturor. Asta înveselește inima Lui Dumnezeu!

Nu contează dacă ei nu vor s-O audă, dar trebuie să le dăm o șansă tuturor. Noi nu știm cine sunt cei aleși, numai Dumnezeu știe. Însă, știm ce se întâmplă atunci când cineva nu-L acceptă pe Iisus, prin urmare cum am putea dori asta cuiva? Dar, asta se întâmplă atunci când nu ne facem partea.

Duhul Sfânt e înăuntrul nostru, ca să avem bucurie, pace și dragoste pentru suflete, în plus avem Cuvântul Lui Dumnezeu ca armă împotriva lucrărilor celui rău.

De aceea, trebuie să-L onorăm pe Duhul care locuiește în noi!

bispomacedo.pt

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *